L’expertesa de més de 30 anys ens proporciona un profund coneixement del sector agroalimentari català. El nostre objectiu és fer-hi arribar aquest know how.

CONEIXEMENT

Sota la filosofia de compartir coneixement, posem a disposició dels professionals tota aquella documentació d’elaboració pròpia amb dades enfocades exclusivament al sector agroalimentari.  

 

ÚLTIMS DOCUMENTS DE CONEIXEMENT

KAZAKHSTAN: ÚLTIMES NOTÍCIES I COM EXPORTAR

17.12.21

KAZAKHSTAN: ÚLTIMES NOTÍCIES I COM EXPORTAR

Nota informativa que pretén ser una petita guia on s’apunten els documents i requisits indispensables per a exportar a Kazakhstan tenint en compte que les exportacions a aquest mercat tenen un certa complexitat. El document aporta també un breu resum de les últimes notícies més rellevants esdevingudes en el sector de l’alimentació.

STORE-CHECK JAPÓ: YORK FOODS

17.12.21

STORE-CHECK JAPÓ: YORK FOODS

Store-check on s’analitzen els establiment d’alimentació YORK FOODS ubicats a Tòquio. L’informe aporta dades sobre la descripció de l’establiment i avaluació de productes clau (vi, productes del porc curats, oli d’oliva, altres productes).

[ACCÉS RESTRINGIT]

STORE-CHECK JAPÓ: SEIJO ISHII

17.12.21

STORE-CHECK JAPÓ: SEIJO ISHII

Store-check on s’analitzen els establiment d’alimentació SEIJO ISHII ubicats a Tòquio. L’informe aporta dades sobre la descripció de l’establiment i avaluació de productes clau (vi, productes del porc curats, oli d’oliva, altres productes).

[ACCÉS RESTRINGIT]