Agenda

Tot l'any 2021 - Online

CAMPANYA D'ADHESIÓ A LA 'MED DIET DECLARATION'

La Med Diet Declaration vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOODS

eBusiness With Hyundai Green Foods és una ronda de reunions entre empreses catalanes i Hyundai Green Food, líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

E-BUSINESS FRUIT WITH GABON - CAMERUN -COSTA D'IVORI - ZÀMBIA

Prodeca, a través de l'antena Prodeca - Àfrica, organitza la presentació de l'oferta de fruita d'empreses productores de Catalunya a una selecció de compradors de Gabon, Camerun, Costa d'Ivori i Zàmbia.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

eBUSINESS WITH ARÀBIA SAUDITA, KUWAIT I EMIRATS ÀRABS

Prodeca organitza la presentació d'una oferta de productes catalans a una selecció de cadenes de retail d'Aràbia Saudita, Kuwait i Emirats Àrabs.

Llegir més >

Novembre 2021

CATÀLEG PROMOCIONAL COMERCIAL ALEMANYA

En l'actual context internacional, PRODECA coordinadament amb la Delegació de la Generalitat a Alemanya i ACCIO, ha iniciat una ronda de contactes  amb compradors potencials  en aquest mercat  per a establir un circuit d'oferta de productes i possibilitat de reunions virtuals amb les empreses catalanes del sector agroalimentari. 

Llegir més >

18.11.21

Assegurances en el transport de mercaderies

Escollir el tipus d’assegurança en el transport de mercaderies és un punt clau per no assumir riscos en les operacions. Quin tipus d’assegurança necessitem en funció de les nostres necessitats? En aquesta formació explorarem les diferents possibilitats i quins factors hem de tenir en compte a l’hora d’escollir les assegurances.  

VEURE LA SESSIÓ

Llegir més >

20.11.21 - 21.11.21 Olot

FIRA ORÍGENS

Aquest 2021 arriba a la 9a edició i se celebrarà el 20 i 21 de novembre. Confiança, qualitat i proximitat són només alguns dels valors que la defineixen. Un espai que aposta per la producció ecològica i que també promou la relació directa entre els productors i un públic gourmet i professional que veuen Orígens com un espai idoni per descobrir noves propostes sense intermediaris.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

E-BUSINESS FRUIT NIGERIA

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Africa occidental, organitza l'actuació eBusiness with Nigeria, que té com a objectiu presentar l'oferta d'empreses catalanes a compradors de Nigèria.

Llegir més >

09.02.22 - 11.02.22 Berlin (Alemanya)

FRUIT LOGISTICA 2022

Fruit Logística,és el saló internacional monogràfic dedicat al màrqueting de fruites i hortalisses, considerat com un dels esdeveniments més importants del sector a Europa i punt de trobada per a la indústria hortofructícola, que concentra tota la cadena de subministrament en un sol espai. 

Llegir més >

15.02.22 - 18.02.22 Nüremberg (Alemanya)

BIOFACH 2022

Biofach és la fira més important d'Europa dedicada exclusivament a la producció ecològica. De caràcter anual, Biofach també un fòrum per aportar alternatives al model agroindustrial actual.

Llegir més >