Agenda

Tot l'any 2022

CALENDARI D'ACTUACIONS PRODECA

Aquest 2022, des de Prodeca recuperem la presencialitat en moltes de les trobades empresarials, però mantenim el format virtual que ens permeten connectar més fàcilment les empreses i productors catalans amb potencials clients, distribuïdors i importadors.

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

CAMPANYA D'ADHESIÓ A LA 'MED DIET DECLARATION'

La Med Diet Declaration vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

08.11.22 - 10.11.22 Colònia (Alemanya)

ISM MIDDLE EAST 2022

Organitzada per Fira de Colònia i Dubai World Trade Centre (DWTC), i inspirada en la fira més important del món del sector, la ISM de Colònia, reuneix professionals de la indústria dels dolços, aperitius i productes de confiteria de la regió.

Llegir més >

12.05.22 Formació en línia

Com penetrar al mercat xinès a través dels canals en línia – Sector alimentació

La Xina és el país on més productes es venen a través de market places i on el canal en línia està molt consolidat. En la formació exposarem les claus per entendre el mercat xinès, els canals més adequats i els requisits per accedir-hi.

Llegir més >

01.06.22 Formació en línia

Exportar productes agroalimentaris a regne unit aspectes fonamentals a tenir en compte

Formació en línia dirigida a totes aquelles empreses que exporten productes agroalimentaris a Regne Unit. En la jornada es recordaran els punts fonamentals a tenir en compte posant especial atenció als canvis desencadenats amb el Brèxit, com ara: l'operativa, duanes, INCOTERMS, Marcat UKCA, controls en frontera,  documentació, exigències i noves dades d'entrada en vigor.

Llegir més >
Oportunitats del mercat per al sector de l’oli a Alemanya

Juny 2022 Formació en línia

Oportunitats del mercat per al sector de l’oli a Alemanya

Alemanya és un país que ofereix gran oportunitats als exportadors d’oli de Catalunya. La formació ens donarà dades rellevants sobre aquest mercat, on l’oli d’oliva és un producte apreciat, ens apuntarà com introduir-lo, a quins canals hem d’anar i com trobar importadors, entre d’altres.

Negociació i fidelització del distribuïdor per a pimes del sector de l’alimentació

14.07.22 Formació en línia

Negociació i fidelització del distribuïdor per a pimes del sector de l’alimentació

Sempre es parla de fidelitzar al consumidor. Però abans, en molts casos, és imprescindible fidelitzar al nostre distribuïdor. La formació ens exposarà claus per aconseguir-ho, especialment pel que fa a les pimes del sector de l’alimentació.

05.09.22 - 08.09.22 Singapur

PROWINE SINGAPORE 2022

ProWine Singapore és una fira de periodicitat biennal adreçada a públic exclusivament professional del sector del vi i espirituosos. És una de les plataformes de contacte comercial més importants per al sector agroalimentari a Àsia, i amb especial influència al Sud-est asiàtic.

Llegir més >

13.09.22 - 16.09.22 Riyad (Aràbia Saudita)

FOODEX SAUDI 2022

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, organitza una activitat de promoció comercial a Aràbia Saudita, el gran mercat d'Orient Mitjà, amb la participació d'empreses catalanes del sector agroalimentari a la fira FOODEX SAUDI 2022.

Llegir més >
Casos d’èxit d’exportadors catalans a Mèxic sector agroalimentari

Setembre 2022 Formació en línia

Casos d’èxit d’exportadors catalans a Mèxic sector agroalimentari

Els producte alimentaris catalans són molt apreciats a Mèxic, un mercat molt interessant per a la nostra indústria agroalimentària. La formació ens permetrà sentir de primera mà casos d’èxit d’empreses catalanes que ens explicaran la seva experiència, els factors d’èxit i les principals traves que s’han trobat.