Agenda

18.03.21 Online

Transformació digital per a impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci

L’ús més intensiu de noves tecnologies ha canviat la nostra manera de treballar, de comprar i fins i tot de relacionar-nos. Les empreses necessiten sumar-se a aquest procés de transformació digital per no quedar-se obsoletes.

Llegir més >

26.03.21 - 29.03.21 - 31.03.21 Online

Com totes podem innovar per generar noves oportunitats al sector agroalimentari

Taller participatiu online amb l’objectiu de promoure la innovació agroalimentària tant de producte com de serveis. Aquest taller forma part de les actuacions del projecte 'MD.net: When brand meets people'.

Llegir més >

12.04.21 - 30.04.21 Online

ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca i amb la col·laboració d'ACCIÓ, organitza l'ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA, un esdeveniment per encàrrec de l'associació sectorial AFRUCAT adreçat a empreses catalanes productores de fruita de l'entitat.

Llegir més >

13.04.21 Online

Quick Fixes: modificacions en el tractament de l'IVA de les operacions intracomunitàries

Quines són les claus del reglament de la U.E. per obtenir la prova de transport de les mercaderies entre dos Estats Membres? Quines modificacions en el tractament de l’IVA suposen? Ho expliquem en detall en una formació dirigida especialment als responsables de l’àrea financera i comercial.

Llegir més >

22.04.21 Online

Coneix la llei d’estiba per a les exportacions agroalimentàries

Coneix el detalls del decret que regula l’estiba i el trincatge de les mercaderies i que afecta el transport nacional per carretera així com  al transport internacional en el tram que es realitza dins l’Estat espanyol. 

Llegir més >
10 claus per començar a exportar un producte alimentari

06.05.21 Online

10 claus per començar a exportar un producte alimentari

Sessió dirigida especialment a totes aquelles empreses petites i mitjanes que estiguin pensant a iniciar el seu procés d’internacionalització. 

18.05.21 - 20.05.21 Online

FRUIT LOGISTICA 2021 VIRTUAL MARKET PLACE

FRUIT LOGISTICA VIRTUAL MARKET PLACE és el saló internacional monogràfic dedicat al màrqueting de fruites i hortalisses, considerat com un dels esdeveniments més importants del sector a Europa.

Llegir més >

22.05.21 - 23.05.21 Vic

LACTIUM LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS

Lactium és el mercat de formatges més gran de Catalunya, una mostra on s'hi poden trobar més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d'arreu del país, que ofereixen degustacions i venda al tall dels seus formatges. 

Llegir més >
Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

26.05.21 Online

Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

Què és el blockchain? Com s’aplica amb efectivitat en la indústria alimentària? Formació enfocada a veure els diferents avantatges del blockchain a partir de casos pràctics. 

Avantatges de la venda a market places

10.06.21 Online

Avantatges de la venda a market places

Els marketplace atrauen cada vegada més un gran nombre d'usuaris a Internet. Es parla, per exemple, de més de 16 milions de visitants únics mensuals a Amazon. Tots aquests són compradors potencials que poden arribar a descobrir els productes de petites botigues en línia amb poca notorietat digital.