Agenda

Tot l'any 2021 - Online

CAMPANYA D'ADHESIÓ A LA 'MED DIET DECLARATION'

La Med Diet Declaration vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOODS

eBusiness With Hyundai Green Foods és una ronda de reunions entre empreses catalanes i Hyundai Green Food, líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa.

Llegir més >

Octubre - Desembre 2021 Dubai (EAU)

CATALAN BREAKFAST

CATALAN BREAKFAST és una iniciativa impulsada per Prodeca que té com a objectiu promoure els productes i la gastronomia catalana en hotels de prestigi internacional. Es tracta de la incorporació d'una estació senyalitzada en el bufet d'esmorzar, amb una proposta gastronòmica basada en pa amb tomàquet i acompanyaments.

Llegir més >

05.10.21 - 06.10.21 Barcelona

MEAT BUSINESS FORUM

MEAT BUSINESS FORUM és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i exportadors de carn i productes carnis de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països no membres de la UE.

Llegir més >

18.10.21

Brexit: novetats en els requisits per l’exportació de productes alimentaris a Regne Unit

Jornada en la qual s’abordaran les novetats referents al Brexit, com ara el retard en l’aplicació de vàries mesures anunciat pel Govern de Regne Unit. La sessió estarà orientada a resoldre dubtes sobre logística, duanes, documentació requerida així com a exposar suggeriments per salvar els diferents obstacles que les empreses del sector de l’alimentació s’han anat trobant des de la posada en marxa del Brexit.

Llegir més >

18.10.21 - 20.10.21 Barcelona

GASTRONOMIC FORUM BCN

Amb més de 20 anys d’història, Gastronomic Forum Barcelona l’esdeveniment gastronòmic de referència, es renova. Es presenta ara amb una imatge renovada i dinàmica que mostra la voluntat de l’esdeveniment d’obrir-se a nous mercats i contribuir a la recuperació del sector.

Llegir més >

22.10.21 - 24.10.21 Barcelona

MERCAT DE MERCATS 2021

L'edició 2021 de Mercat de Mercats tindrà lloc a la Plaça de les Glòries els dies 22, 23 i 24 d’octubre. L’objectiu del projecte és difondre els valors dels mercats de Barcelona característics de la Mediterrània com a motor del desenvolupament urbà i de cohesió social, i promoure el producte de proximitat del territori. Prodeca promou la participació d'artesans alimentaris del territori.

Llegir més >

15.11.21 - 15.12.21 Online

eBUSINESS FOCUS RÚSSIA, UCRAÏNA & KAZAKHSTAN

Trobades B2B online entre les empreses catalanes productores de Fine Food i ECO amb importadors i/o cadenes de productes gourmet d'aquests països.

Llegir més >

20.11.21 - 21.11.21 Olot

FIRA ORÍGENS

Aquest 2021 arriba a la 9a edició i se celebrarà el 20 i 21 de novembre. Confiança, qualitat i proximitat són només alguns dels valors que la defineixen. Un espai que aposta per la producció ecològica i que també promou la relació directa entre els productors i un públic gourmet i professional que veuen Orígens com un espai idoni per descobrir noves propostes sense intermediaris.

Llegir més >
Assegurances en el transport de mercaderies

18.11.21

Assegurances en el transport de mercaderies

Escollir el tipus d’assegurança en el transport de mercaderies és un punt clau per no assumir riscos en les operacions. Quin tipus d’assegurança necessitem en funció de les nostres necessitats? En aquesta formació explorarem les diferents possibilitats i quins factors hem de tenir en compte a l’hora d’escollir les assegurances.