Agenda

TBC

ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN

L’ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN és una actuació online amb la participació de productors de productes Fine Food de Catalunya de sectors focus dels mercats seleccionats i importadors dels mercats de Corea i Taiwan. El context mundial a causa de la pandèmia, en el que els viatges estan limitats, obra l’oportunitat d’explorar noves vies de negociació, i és per això que PRODECA organitza trobades virtuals amb importadors del mercat de Corea i de Taiwan.

Llegir més >

18.10.20 - 22.10.20. París

SIAL PARIS 2020- FINE FOOD

Saló Internacional d'Alimentació i Begudes, de periodicitat biennal, considerat com una de les cites més importants del món agroalimentari, gràcies a la seva magnitud i nivell globalitzador, en tant que punt de trobada internacional.

Llegir més >

10.11.20 - 12.11.20. Shanghai

PROWINE CHINA 2020

Setena edició de la ProWine China, fira exclusivament professional, que se celebra a Shanghai dins el marc de la FHC, Food & Hotel China, fira xinesa líder en alimentació i hostaleria.

Llegir més >

Online, 25/11/20

WEBINAR BUSINESS NETWORKING AND MATCHMAKING FOODEX SAUDI 2020

Foodex Saudi, fira de referència per a l'alimentació i begudes al mercat de l'Aràbia Saudita, organitza l'esdeveniment virtual FOODEX SAUDI WEBINAR BUSINESS NETWORKING AND MATCHMAKING.

Prodeca, col·laborador de Foodex Saudi, participa en aquest webinar i posa a disposició de les empreses espais de 15 minuts per a presentació de producte a importadors i distribuïdors d'aquell mercat.

Llegir més >

12.2020, Online

CONNECT WITH LULU HYPERARKETS

Rondes de reunions entre empreses catalanes i cadenes internacionals de supermercats per a oferta de producte.
LuLu Hypermarkets és la cadena de supermercats líder a Orient Mitjà.

Llegir més >

02/12/2020

#DEPROP Trobades de negoci - ONLINE

#DeProp és una actuació que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració, dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc.

Llegir més >

Nüremberg (Alemanya), del 17 al 20 de febrer de 2021

BIOFACH 2021

Biofach és la fira més important d'Europa dedicada exclusivament a la producció ecològica. A l'edició del 2020, va comptar amb 3.728 expositors i més de 51.000 visitants. De caràcter anual, Biofach, en la seva 32ena edició, no només és un aparador pels productes ecològics, sinó que també un fòrum interessant per aportar alternatives al model agroindustrial actual.

Llegir més >

21-25 novembre 2021 Dubai (Emirats Àrabs)

GULFOOD 2021

Fira internacional, estratègica per a les empreses d'alimentació i begudes que vulguin establir contactes comercials a la zona d'Orient Mitjà, Àsia i Àfrica oriental.

Llegir més >

02.03.21 - 05.03.21. Singapur

PROWINE ASIA SINGAPUR

Fira de periodicitat anual adreçada exclusivament a públic professional del sector del vi i espirituosos que alterna la seva seu entre les ciutats de Hong Kong i Singapur.

Llegir més >

Barcelona, 7 -9 de setembre de 2021

SEAFOOD EXPO GLOBAL 2021

Saló internacional de productes del mar que reuneix els principals compradors i venedors d'aliments del sector. El certamen exhibeix l'oferta més completa de productes del mar frescos, en conserva, processats i congelats, així com serveis complementaris per al seu processament, conservació i logística, i aquest 2021 se celebra per primera vegada a Fira de Barcelona.

Llegir més >