Agenda

26.04.21 - 25.05.21 Online

Campanya d’adhesió a la 'Med Diet Declaration'

En els darrers temps, nombrosos canvis sociològics, demogràfics i d’estil de vida estan amenaçant els patrons locals de producció i de consum d’aliments. Davant d’aquests indicis de retrocés de la Dieta Mediterrània sorgeix el projecte Interreg-MD.net, a través del qual es vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

Maig 2021 Online

#DeProp 2021

#DeProp és una actuació que reuneix compradors de comerç especialitzat (detallista i majorista), gran distribució i empreses de càtering i restauració amb productors i elaboradors locals dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc, organitzada per Prodeca i Globalleida.

Llegir més >

12.05.21 - 02.06.21 Formació Online

Curs formatiu en màrqueting i comercialització en el sector de l'oli

En aquesta formació, especialment dirigida a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital, analitzarem la realitat actual del sector de l'oli, el comportament de compra dels clients, coneixerem les seves preferències i cercarem nous canals de comercialització.

Llegir més >

Maig - Juliol 2021 Online

CONNECT WITH X5 RETAIL GRUP

Rondes de reunions entre empreses catalanes i cadenes internacionals de supermercats per a oferta de producte. X5 Retail Group és líder de la distribució alimentària a Rússia.

Llegir més >

20.05.21 Formació Online

Formació Online - Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

Què és el blockchain? Com s’aplica amb efectivitat en el sector alimentàri? Formació enfocada a veure els diferents avantatges del blockchain a partir de casos pràctics. 

Llegir més >

22.05.21 - 23.05.21 Vic

LACTIUM LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS

Lactium és el mercat de formatges més gran de Catalunya, una mostra on s'hi poden trobar més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d'arreu del país, que ofereixen degustacions i venda al tall dels seus formatges. 

Llegir més >

11.06.21 - 13.06.21 Tarragona

FIRA ÀPAT 2021

La Fira ÀPAT és la fira de l’alimentació i la gastronomia catalana, on els productors i elaboradors d’aliments agroalimentaris catalans de qualitat presenten cada any els seus productes a professionals de l’alimentació.

Llegir més >
Comptes scrow, substitutes del crèdit documentari

11.06.21 Online

Comptes scrow, substitutes del crèdit documentari

Què són les comptes scrow? Perquè es fan servir? Com substitueixen el crèdit documentari? A la formació explorarem quins canvis suposen i quines avantatges suposen. 

Avantatges de la venda a market places

28.06.21 Online

Avantatges de la venda a market places

Els marketplace atrauen cada vegada més un gran nombre d'usuaris a Internet. Es parla, per exemple, de més de 16 milions de visitants únics mensuals a Amazon. Tots aquests són compradors potencials que poden arribar a descobrir els productes de petites botigues en línia amb poca notorietat digital. 

Startups agro foodtech. Casos d’èxit

08.07.21 Online

Startups agro foodtech. Casos d’èxit

Explicarem què és l’Agrotech i veurem tres casos pràctics de com la tecnologia s’ha posat a disposició de la indústria alimentària per aconseguir l’èxit comercial.