L'oficina

Prodeca és una empresa pública adscrita a la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Prodeca proporciona serveis de suport dins internacionalització i comerç estranger al sector agroalimentari a Catalunya.

L'oficina

Treballa amb nosaltres

Amb un personal qualificat especialitzat per sectors, impulsem la competitivitat i el procés d’internacionalització de l’empresa catalana, facilitant la seva participació en les principals fires agroalimentàries internacionals. Despleguem programes d'iniciació a l'exportació, diversificació de mercats, promoció comercial i consolidació de la presència a països tercers.  

Addicionalment, participem en iniciatives relacionades amb la gastronomia catalana com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses del sector. 

Si t’agradaria treballar amb nosaltres, consulta les ofertes actuals o envia’ns el teu currículum per a futures oportunitats laborals a Prodeca. 

Llegir més >

 

 

Què més pots trobar en aquesta secció?

 

Contacta'ns

Explica’ns quin és el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, accions o entitats que poden ajudar la teva organització a assolir els seus objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES