Segueix l'actualitat del comerç internacional i el sector agroalimentari amb continguts de referència i d’elaboració pròpia.

Actualitat

Els beneficis de l’oli d’oliva per Maria Nicolau

20.01.20

Els beneficis de l’oli d’oliva per Maria Nicolau

Prodeca forma part del projecte Increasing Potentialities de l’International Olive Council i grava un vídeo amb la xef Maria Nicolau sobre la importància d’utilitzar l’oli d’oliva a les nostres cuines.

L’agroalimentació es reivindica com el primer sector econòmic català en el I Fòrum #CatalanFood

17.01.20

L’agroalimentació es reivindica com el primer sector econòmic català en el I Fòrum #CatalanFood

Més de 350 empreses agroalimentàries i agents del sector participen en el I Fòrum #CatalanFood, un esdeveniment sectorial organitzat per Prodeca. Sota el títol “Del volum al valor”, la jornada ha tingut el posicionament del producte com a eix temàtic.

Esdeveniments i fires clau del sector ecològic

12.01.20

Esdeveniments i fires clau del sector ecològic

El segment de l’alimentació ecològica és creixent i les fires que el promouen, cada cop més nombroses. De la mateixa manera, les activitats no professionals destinades a apropar l’alimentació ecològica al gran públic també creixen.

La setmana BIO, la setmana que apropa els aliments ecològics a la ciutadania

12.01.20

La setmana BIO, la setmana que apropa els aliments ecològics a la ciutadania

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment que promociona i dóna a conèixer la producció i alimentació ecològiques al consumidor final.