Actualitat
26.04.22
Els vins i caves catalans amb DO, protagonistes de l’escola mexicana de sommeliers
L’Escuela Mexicana de Sommeliers organitza sis masterclass sobre els vins i les denominacions d’origen catalanes amb l’objectiu de posicionar-los en el mercat mexicà. El curs compta amb la col·laboració i l’aval de Prodeca en coordinació amb la Delegació del Govern a Mèxic.
22.04.22
El Catalonia HUB mostrarà el potencial del sector del peix i marisc a la Seafood 2022
El potencial del sector català del peix i marisc estarà present a la Seafood 2022 a través del Catalonia HUB, el pavelló institucional de la Generalitat de Catalunya, que mostrarà els valors de governança, sostenibilitat, qualitat, proximitat i innovació de la industria pesquera de casa nostra.
22.04.22
Barcelona, capital dels productes del mar durant la Seafood 2022
Barcelona acull per primera vegada la Seafood Expo Global, que del 26 al 28 d’abril es convertirà en l’aparador dels productes del mar al món. PRODECA - DACC organitza la participació agrupada d’una quinzena d’empreses catalanes sota la marca “Catalunya, on el peix és cultura”.
08.04.22
L'agroalimentari, primer sector econòmic de Catalunya
Segons dades d’ACCIÓ i Prodeca, l'agroalimentari és el primer sector econòmic de Catalunya amb una facturació agregada superior als 43.000 milions d’euros i la generació de més de 177.000 llocs de treball.