Actualitat
26.07.22
El festival Catalunya a Mèxic promociona més de 100 productes gurmet de 23 empreses catalanes
La Delegació del Govern de Catalunya a Mèxic, El Palacio de Hierro i Prodeca han unit esforços per celebrar el “Festival de Catalunya a Mèxic”, sota el lema “Catalunya, on el menjar és cultura” a diferents indrets del país centreamericà.
11.07.22
La gastronomia catalana es dona a conèixer a Itàlia
La gastronomia catalana s’ha donat a conèixer a Itàlia a través d’una sèrie d’actes celebrats a Roma el 12 de juny. Els Jardins Botànics i la llibreria Ottiomassimo han estat l’escenari per promocionar la cultura i l'enogastronomia del país sota la marca “Catalunya, on el menjar és cultura”, amb el suport de la Delegació de la Generalitat a Itàlia, l’Institut Ramón Llull i Prodeca.
07.06.22
El sector vitivinícola català creix per primer cop en exportacions des de la pandèmia
El vi i el cava de Catalunya es recuperen de la pandèmia i creixen les exportacions del sector per primera vegada en els darrers dos anys, experimentant un increment del 18,97% del valor i un 11,42% del volum respecte el 2020.
23.05.22
Raúl Gisbert representarà Catalunya a l’European Young Chef Award
El jove xef de l’escola culinària EUHT StPOL, Raúl Gisbert, és el guanyador del Concurs Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”, un plat que l’hi permetrà representar Catalunya en el 6è European Young Chef Award, que se celebrarà a Trondheim (Noruega), del 10 al 13 de novembre de 2022.