Prodeca

Prodeca és una empresa pública adscrita al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Prodeca proporciona serveis de suport en internacionalització i comerç exterior al sector agroalimentari a Catalunya.

Prodeca

Sobre Prodeca

Oferim serveis de suport al comerç exterior i d’acompanyament en el procés d'internacionalització i millora de la competitivitat de les empreses agroalimentàries catalanes; facilitem la seva participació a les principals fires agroalimentàries internacionals, despleguem programes d'iniciació a l'exportació, diversificació de mercats, promoció comercial i consolidació de la presència a països tercers.  
 
Treballem coordinadament amb les associacions i agents que intervenen en la cadena de valor agroalimentària i participem en iniciatives relacionades amb la gastronomia com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses catalanes del sector. 

Llegir més >

 

 

Què més pots trobar en aquesta secció?

 

Contacta'ns

Explica’ns el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, actuacions o entitats que poden ajudar la teva organització a assolir els objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES