test Troba nous socis

testIncrementa les teves vendes i contactes comercials

testTreu el màxim partit a una agenda amb reunions planificades

 

 

QUÈ SÓN ELS BUSINESS FòRUMS?

Business Fòrum és una plataforma de connexió de negocis entre empreses agroalimentàries. A l’era digital, Business Fòrum reivindica el contacte directe entre empresaris i organitzacions institucionals per a avançar en el desenvolupament de l’economia agroalimentària i el comerç internacional.

 

BUSINESS FORUM, SEGONS LES EMPRESES

GALERIA

SPONSORS

Business Forum s’ha consolidat com a punt de trobada estratègic per als operadors del sector d’aliments i begudes, convertint-se en una gran oportunitat de relacions públiques per els patrocinadors de cada esdeveniment. L’atractiu tàctic de les reunions, ponències i temàtiques ofereix a les empreses patrocinadores diferents accions davant un públic d’alt valor estratègic.

CONTACTA AMB NOSALTRES

ACTUALITAT BUSINESS FORUM

Veure totes les notícies relacionades

Catalunya, primera regió europea de futur*

Mapa Catalunya Europa

El sector agroalimentari és el primer de l'economia catalana i un dels sectors exportadors més dinàmics. El volum i el valor de les seves exportacions creixen any rere any.

La xarxa logística de Catalunya pot atendre 400 milions de consumidors en menys de 48 hores i la seva posició geoestratègica permet connexions intercontinentals eficients amb Àsia i Amèrica i una distribució optimitzada a Europa i Àfrica.

Coneix més estratègies d’internacionalització >

* Rànquing fDi Magazine - Financial Times

 

Catalunya en xifres

Dades Catalunya

Dades Catalunya

 

 

El sector agroalimentari català, motor de l'economia catalana

El sector agroalimentari genera un volum de negoci de 38.205 M€, xifra que equival al 16,28% del PIB de Catalunya i ocupa directament a 164.372 persones. Aquestes dades el converteixen en el primer sector econòmic del país.

L'integren 57.423 explotacions agràries, 3.922 indústries d'alimentació i begudes i 436 establiments de la indústria  auxiliar agroalimentària.

El sector carni és el primer subsector transformador amb el 32% del volum de negoci, seguit pel fine food (30%), els olis vegetals (9%), el vi (7%), les fruites i verdures (4%), els cereals i molineria (2%) i el peix i marisc (1%).

La indústria d'aliments i begudes catalana representa el 23% de la xifra de negoci del sector al conjunt de l'estat espanyol

 

Infografia sector agroalimentari català

Infografia sector agroalimentari català

 

 

 

 

Contacta'ns

Explica’ns el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, actuacions o entitats que poden ajudar la teva organització a assolir els objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES