Prodeca participa activament en iniciatives locals relacionades amb la gastronomia catalana com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses catalanes del sector. 

Promoció Local

El públic estratègic de Prodeca són les petites i mitjanes empreses. Mitjançant el suport a iniciatives locals per a aquest segment de companyies invertim en la seva competitivitat i fomentem el seu desenvolupament comercial.

Les actuacions promocionals que Prodeca impulsa dins del territori són un punt de partida imprescindible per fomentar i consolidar la notorietat dels productes locals i afavorir-ne la comercialització sobretot al mercat local però, també, a l’internacional.

La participació en iniciatives de promoció, fires i mostres amb l’objectiu de reforçar la comercialització dels productes autòctons ajuda les petites i mitjanes empreses al seu desenvolupament comercial dins d’un mercat cada vegada més globalitzat.

El coneixement i la valoració dels nostres productes a través de la gastronomia és una estratègia imprescindible que aporta competitivitat als nostres productors i a la indústria agroalimentària. 

test

 

 

test

DESCOBREIX ELS PRODUCTES SINGULARS DE CATALUNYA

Visita la Gastroteca i coneix l’origen, les propietats i la temporalitat dels aliments locals i troba on comprar-los, on tastar-los i com cuinar-los a través de receptes tradicionals catalanes.

La Gastroteca és el catàleg digital de referència del producte agroalimentari català. Una web completa que relaciona els aliments amb els seus productors, elaboradores i restauradors, amb especial èmfasi a Catalunya, tot i que incorpora un cercador per localitzar-los a la resta del món.

VISITA LA GASTROTECA VOLS FORMAR PART DE LA GASTROTECA?

 

BENVINGUTS A PAGÈS

L’experiència Benvinguts a Pagès (BaP) es celebra el primer cap de setmana de juny a tot Catalunya. Es tracta de la gran festa de la pagesia catalana i s’ha consolidat com una proposta lúdica i de país que posa en valor el sector primari i dona a conèixer l’origen dels productes agroalimentaris que es produeixen a Catalunya per augmentar-ne la competitivitat. Una iniciativa que ajuda a desestacionalitzar el turisme arreu del Principat i esdevé una oportunitat per redescobrir el territori.

L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges, explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país i s’articula com una proposta completa que compta amb la implicació dels restaurants i dels allotjaments rurals, així com la programació de nombroses activitats complementàries i divulgatives.

En les edicions anteriors, Benvinguts a Pagès s’ha consolidat com un esdeveniment d’interès creixent que ha anat captant nous públics per sumar més de 100.000 visitants.

VISITA LA WEB VOLS PARTICIPAR A BP 2020?

Benvingut a pagès

 

 

ACTUACIONS

Àpat Catalunya
ÀPATS CATALUNYA

Manual de recomanacions de diferents productes i elaboracions de cuina catalana, endreçades per moments de consum, que posen en el valor la gastronomia i la cuina catalana i afavoreixen el consum de producte local. 

#DEPROP ONLINE
#DEPROP ONLINE

#DeProp és una actuació que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració, dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc.

Contacta'ns

Explica’ns el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, actuacions o entitats que poden ajudar la teva organització a assolir els objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES