Prodeca participa activament en iniciatives locals relacionades amb la gastronomia catalana com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses catalanes del sector. 

Promoció Local

El públic estratègic de Prodeca són les petites i mitjanes empreses. Mitjançant el suport a iniciatives locals per a aquest segment de companyies invertim en la seva competitivitat i fomentem el seu desenvolupament comercial.

Les actuacions promocionals que Prodeca impulsa dins del territori són un punt de partida imprescindible per fomentar i consolidar la notorietat dels productes locals i afavorir-ne la comercialització sobretot al mercat local però, també, a l’internacional.

La participació en iniciatives de promoció, fires i mostres amb l’objectiu de reforçar la comercialització dels productes autòctons ajuda les petites i mitjanes empreses al seu desenvolupament comercial dins d’un mercat cada vegada més globalitzat.

El coneixement i la valoració dels nostres productes a través de la gastronomia és una estratègia imprescindible que aporta competitivitat als nostres productors i a la indústria agroalimentària. 

test

 

 

test

DESCOBREIX ELS PRODUCTES SINGULARS DE CATALUNYA

Visita la Gastroteca i coneix l’origen, les propietats i la temporalitat dels aliments locals i troba on comprar-los, on tastar-los i com cuinar-los a través de receptes tradicionals catalanes.

La Gastroteca és el catàleg digital de referència del producte agroalimentari català. Una web completa que relaciona els aliments amb els seus productors, elaboradores i restauradors, amb especial èmfasi a Catalunya, tot i que incorpora un cercador per localitzar-los a la resta del món.

VISITA LA GASTROTECA VOLS FORMAR PART DE LA GASTROTECA?

 

BENVINGUTS A PAGÈS

L’experiència Benvinguts a Pagès (BaP) se celebra el primer cap de setmana d'octubre a tot Catalunya. Es tracta de la gran festa de la pagesia catalana i s’ha consolidat com una proposta lúdica i de país que posa en valor el sector primari, donant a conèixer l’origen dels productes agroalimentaris que es produeixen a Catalunya per augmentar-ne la competitivitat a través de les visites gratuïtes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres de casa nostra, restaurants i dels allotjaments rurals, així com la programació de nombroses activitats complementàries i divulgatives.

Aquest 2021 Benvinguts a Pagès ofereix visites de pagament durant tot l'any: Benvinguts a Pagès Tot l'Any. Una iniciativa que ajuda a desestacionalitzar el turisme arreu del Principat i esdevé una oportunitat per redescobrir el territori.

En les edicions anteriors, Benvinguts a Pagès s’ha consolidat com un esdeveniment d’interès creixent que ha anat captant nous públics per sumar més de 100.000 visitants.

VISITA LA WEB VOLS PARTICIPAR A BaP 2021?INSCRIU-TE AL BAP TOT L'ANY

bapbap tot l'any

 

 

ACTUACIONS

ÀPATS CATALUNYA
ÀPATS CATALUNYA

Manual de recomanacions de diferents productes i elaboracions de cuina catalana, endreçades per moments de consum, que posen en el valor la gastronomia i la cuina catalana i afavoreixen el consum de producte local. 

GASTROTECA.CAT

Gastroteca.cat és el portal de comercialització de referència dels productes agroalimentaris de Catalunya. Una eina de suport a les iniciatives comercials que està encaminada a millorar la competitivitat de les empreses del sector i afavorir els seu accés als mercats, tot interactuant conjuntament amb d’altres iniciatives de l’àmbit gastronòmic i turístic.

 

#DEPROP REUNIONS DE NEGOCI - ONLINE
#DEPROP 2021

#DeProp és una actuació que reuneix compradors de comerç especialitzat (detallista i majorista), gran distribució i empreses de càtering i restauració amb productors i elaboradors locals dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc, organitzada per Prodeca i Globalleida.

Contacta'ns

Explica’ns el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, actuacions o entitats que poden ajudar la teva organització a assolir els objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES