Prodeca participa activament en iniciatives locals relacionades amb la gastronomia catalana com a eina de valorització i millora del posicionament dels productes i les empreses catalanes del sector. 

Promoció Local

El públic estratègic de Prodeca són les petites i mitjanes empreses. Mitjançant el suport a iniciatives locals per a aquest segment de companyies invertim en la seva competitivitat i fomentem el seu desenvolupament comercial.

Les actuacions promocionals que Prodeca impulsa dins del territori són un punt de partida imprescindible per fomentar i consolidar la notorietat dels productes locals i afavorir-ne la comercialització sobretot al mercat local però, també, a l’internacional.

La participació en iniciatives de promoció, fires i mostres amb l’objectiu de reforçar la comercialització dels productes autòctons ajuda les petites i mitjanes empreses al seu desenvolupament comercial dins d’un mercat cada vegada més globalitzat.

El coneixement i la valoració dels nostres productes a través de la gastronomia és una estratègia imprescindible que aporta competitivitat als nostres productors i a la indústria agroalimentària. 

test

 

 

test

DESCOBREIX ELS PRODUCTES SINGULARS DE CATALUNYA

Entra a la Gastroteca i coneix l’origen, les propietats i la temporalitat dels aliments autòctons i troba on comprar-los, on tastar-los i com cuinar-los a través de receptes tradicionals catalanes.

La Gastroteca és el primer i únic catàleg digital del producte agroalimentari català. Un web complet que relaciona els aliments amb els seus productors i restauradors, amb especial èmfasi a Catalunya, tot i que incorpora un cercador per localitzar-los a la resta del món.

VISITA LA GASTROTECA VOLS ESTAR A LA GASTROTECA?

 

BENVINGUTS A PAGÈS

L’experiència Benvinguts a Pagès (BaP) es celebra el primer cap de setmana de juny a tot Catalunya. Es tracta de la gran festa de la pagesia catalana i s’ha consolidat com una proposta lúdica i de país que posa en valor el sector primari i dóna a conèixer l’origen dels productes agroalimentaris que es produeixen a Catalunya per augmentar-ne la seva competitivitat. Una iniciativa que ajuda a desestacionalitzar el turisme arreu del principat i esdevé una oportunitat per redescobrir el territori.

L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges, explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país i s’articula com una proposta completa que compta amb la implicació dels restaurants i dels allotjaments rurals, així com la programació de nombroses activitats complementàries i divulgatives.

En les edicions anteriors, el Benvinguts a Pagès s’ha consolidat com un esdeveniment d’interès creixent que ha anat captant nous públics per sumar més de 100.000 visitants.

VISITA LA WEB VOLS PARTICIPAR A BP 2020?

Benvingut a pagès

 

 

Contacta'ns

Explica’ns quin és el teu cas i t’assessorarem sobre les eines, accions o entitats que poden ajudar a la teva organització a assolir els seus objectius.

CONTACTA AMB NOSALTRES