02.04.22

Catalonia HUB mostrarà el potencial agroalimentari català a Alimentaria

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de PRODECA, la Promotora dels aliments catalans, i la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, organitza a Alimentaria 2022 el Catalonia HUB, un espai d’exposició, cuina en directe i networking de més de 300 m2 en què s’explicarà el potencial agroalimentari i gastronòmic del país.

El Catalonia HUB és l’estand institucional de la Generalitat de Catalunya i s’organitza sota la marca “Catalunya, on el menjar és cultura, que s’estrena per primera vegada a Alimentaria, el saló internacional d’alimentació més important de l’arc mediterrani en què Catalunya acull i és n’és amfitriona. 

Explicar l’alimentació com a fet cultural

Durant els quatre dies que duri Alimentaria, el Catalonia HUB projectarà la riquesa i diversitat del sector agroalimentari i gastronòmic català a través d’un desplegament audiovisual, immersiu i interactiu per al visitant, que posarà l’accent als productors, gremis i distintius dels productes alimentaris i el futur de l’alimentació de Catalunya. L’estand compta amb un programa de més de 40 actuacions en dos zones, l’Espai Catalunya i l’Espai Producte, en que l’alimentació, com a fet cultural, en serà la protagonista però des d’enfocaments diferents.  

A l’Espai Catalunya, xefs catalans compartiran taula i conversa amb professionals de diverses disciplines culturals, debatent sobre els reptes de l’alimentació sostenible, la innovació gastronòmica i el valor afegit dels diferents sectors agroalimentaris del país. Un espai multidisciplinar en què també tindrà presència la cuina en directe, amb una aposta pel showcooking com a viatge per als diferents paisatges i territoris de la cultura culinària de Catalunya.

L’Espai Producte serà una zona en què entitats i empreses podran presentar les seves iniciatives i productes. L’espai comptarà amb una vintena de presentacions comercials, trobades i degustacions en un format més reduït i un aforament limitat a unes 15 persones.

Podeu descarregar el programa i graella d’activitats del Catalonia HUB en el següent enllaç
 

Comparteix aquesta notícia