21.03.22

Les empreses agroalimentàries catalanes es promocionen internacionalment de la mà de Prodeca

Les empreses agroalimentàries catalanes es preparen per promocionar-se internacionalment a les principals fires i esdeveniments del sector que s’organitzen a principis del proper mes d’abril sota la marca agroalimentària "Catalunya, on el menjar és cultura". PRODECA organitza la participació agrupada de 80 empreses catalanes agroalimentàries a Alimentaria i a la 29ª Fruit Logistica, i donarà suport a la participació de 210 cellers catalans a la fira Barcelona Wine Week. 

Catalonia HUB a Alimentaria: explicar l'alimentació com un fet cultural

La primera cita del calendari serà Alimentaria 2022, en la que Catalunya en serà amfitriona. Des de PRODECA hi tornarem a ser presents per mostrar la cultura de la cuina i el producte català, el dinamisme del seu teixit empresarial i la fortalesa del sector agroalimentari, primera indústria econòmica del país a través del Catalonia HUB, un espai d’exposició, cuina en directe i networking de més de 300 m2.

Amb l’objectiu d’explicar la Catalunya gastronòmica i agroalimentària, el seus valors, la cuina i els productes, el Catalonia HUB comptarà amb un programa de sessions de cuina en directe i ponències, en dos espais diferents però en què l’alimentació, com a fet cultural, serà el protagonista.Cuina Catalunya

Alimentaria, aparador internacional per a les empreses catalanes

PRODECA també organitza la participació agrupada de les empreses catalanes a Alimentaria 2022, en un mateix estand sota la marca ‘Catalunya, on el menjar és cultura’, en tres dels salons que la fira disposa en aquesta edició. 

El saló amb més empreses sota el paraigües de PRODECA és el de Lands of Spain, que comptarà amb la participació de 55 empreses catalanes. El saló mostrarà les últimes tendències alimentàries i inclou els subsectors de dolços, snacks, olis, aliments associats a la dieta mediterrània i productes delicatessen i ecològics.

PRODECA també estarà present als salons Interlact, el certamen dedicat al sector làctic, i Intercarn, esdeveniment referent del sector carni, amb la participació de 8 i 3 empreses catalanes, respectivament. 

Catalunya ben present a la Barcelona Wine Week

La magnitud del sector vitivinícola català serà ben present a la Barcelona Wine Week, el certamen internacional de vins del sud d’Europa, que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 6 d’abril de 2021 a Fira Barcelona, al recinte de Montjuic. Des de Prodeca es donarà suport a la participació de 210 cellers de diferents denominacions d’origen catalanes a través de ‘Catalunya, on el vi és cultura’.

Les tendències en sostenibilitat, enoturisme i innovació seran protagonistes en les ponències i activitats que s’han organitzat en el marc de la Barcelona Wine Week, amb la presència destacada de professionals de reconegut prestigi sobre temàtiques vinculades principalment a les varietats autòctones i a l’autenticitat dels vins que s’elaboren al nostre país.Showroom del vi català

Una quinzena d’empreses catalanes de fruita es promociones a la 29ª Fruit Logistica

Durant la primera setmana d’abril també se celebrarà un dels esdeveniments més importants a Europa del sector de la fruita, la Fruit Logistica 2022, que tindrà lloc a Berlin del 5 al 7 d’abril. Certamen de periodicitat anual, Fruit Logistica és el punt de trobada per a la indústria hortofructícola i concentra en un sol esdeveniment tota la cadena de subministrament, proporcionant una visió global del mercat, noves tendències i productes, convertint-lo en l’espai ideal per establir relacions comercials. 

PRODECA torna a la fira, després de l’aplaçament de l’edició de l’any passat, i ho fa acompanyant una quinzena d’empreses catalanes del sector sota la marca ‘Catalunya, on la fruita és cultura’. L’esdeveniment comptarà amb la visita oficial del secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, el director gerent de PRODECA, Ramon Sentmartí, i la delegada del Govern a Alemanya, Marie Kapretz el dimecres 6 d’abril.

Comparteix aquesta notícia