Informes i publicacions

L’expertesa de més de 30 anys ens proporciona un profund coneixement del sector agroalimentari català. El nostre objectiu és fer-hi arribar aquest know how  a través d’informació actualitzada, d’elaboració pròpia, especialitzada i gratuïta.   

Sota la filosofia de compartir coneixement, posem a disposició dels professionals tota aquella documentació d’elaboració pròpia amb dades enfocades exclusivament al sector agroalimentari.  

La nova normativa europea sobre l'IVA: En què ens afecta?

28.07.21

Presentació ponent seminari Nova normativa europea de l’IVA: com ens afecta?

El 22 de juliol es va celebrar el seminari en línia Nova normativa europea de l’IVA: com ens afecta? El document recull la ponència exposada al llarg de la jornada per Remigi Palmés, expert en comerç internacional.

Presentacions ponents seminari Social Selling: estratègies de venda a les xarxes socials

05.07.21

Presentacions ponents seminari Social Selling: estratègies de venda a les xarxes socials

L’1 de juliol es va celebrar el seminari en línia Social Selling: estratègies de venda a les xarxes socials. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per David Galve (Director general de OPTIMUM) i Sílvia Soler (Content Manager a Democratic Wines –El Bandarra).

Presentació ponent seminari Tot el que cal saber sobre els comptes escrow

14.06.21

Presentació ponent seminari Tot el que cal saber sobre els comptes escrow

L’11 de juny es va celebrar el seminari en línia Tot el que cal saber sobre els comptes escrow. El document recull la ponència exposada al llarg de la jornada per Remigi Palmés, expert en comerç internacional.

Presentacions ponents seminari Aplicacions pràctiques del blockchain a les empreses del sector de l’alimentació

25.05.21

Presentacions ponents seminari Aplicacions pràctiques del blockchain a les empreses del sector de l’alimentació

El 20 de maig es va celebrar el seminari en línia Aplicacions pràctiques del blockchain a les empreses del sector de l’alimentació. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Nacho Tenesa (tècnic expert en blockchain i traçabilitat), Marta Vallès Tomàs (co-fundadora i directora de desenvolupament de negoci de la consultora experta en blockchain Vottun) i David Rabelo Olvera (director comercial de Montsoliu – ous ecològics).

Presentacions ponents seminari Com exportar productes alimentaris als EUA

26.04.21

Presentacions ponents seminari Com exportar productes alimentaris als EUA
PRESENTACIONS PONENTS SEMINARI TRANSFORMACIÓ DIGITAL

23.03.21

Presentacions ponents seminari Transformació digital per impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci

El 18 de març es va celebrar el seminari en línia Transformació digital per impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Ramon González Cambray (Director dels programes MBA i Executive Education de la UOC i professor del Màster universitari en innovació i transformació digital de la UOC), Òscar Franco Llorca (Director d’Operacions i Projectes a ACTIUM DIGITAL, consultoria especialitzada en transformació digital) i Jaume Betrian Fatjó (Group COO & Managing Director Flax&Kale Good de Teresa Carles Healthy Foods).

Presentacions ponents seminari Pimes i micro pimes; tècniques de venda i comercialització.

01.03.21

Presentacions ponents seminari Pimes i micro pimes; tècniques de venda i comercialització.

El 25 de febrer es va celebrar el seminari en línia Pimes i micro pimes: tècniques de venda i comercialització. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Sara Garcia (Directora Gerent de la  Consultora Mediterrae Foods), Mario Gianni i Masià (Director de Pommy House) i Joaquim Soler Serrallonga (Responsable de Castanya de Viladrau).

Dades exportacions agroalimentàries Catalunya 2020

23.02.21

Dades exportacions agroalimentàries Catalunya 2020

Tot i l’efecte COVID i l’alentiment del comerç internacional, el sector de l’alimentació de Catalunya ha assolit el 2020 un nou rècord exportador i supera per primera vegada els 11.000 M€ en les seves vendes internacionals (11.435,01 M€), segons les dades que ha fet públiques Datacomex, la base de dades del comerç exterior europeu. En comparació amb les dades de l’any 2019, les exportacions agroalimentàries han augmentat un 6,62% en valor i 6,95% en volum, i esdevé l’únic sector econòmic que creix en exportacions en un any globalment negatiu pel comerç exterior català.

Presentacions ponents seminari Com desenvolupar amb èxit el canal de venda online

19.02.21

Presentacions ponents seminari Com desenvolupar amb èxit el canal de venda online

El 19 de febrer es va celebrar el seminari en línia sobre Com desenvolupar amb èxit el canal de venda online. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Guillem Vallejos (expert en transformació digital), Pedro Solano (E-commerce i B2B manager Torrons Vicens) i Valentina Tomescu (responsable de projecte de manzaning.com).

Presentacions ponents seminari Brexit

29.01.21

Presentacions ponents seminari Brexit

El 28 de gener es va celebrar la jornada en línia “Exportar productes agroalimentaris al Regne Unit. Què cal saber”? El document recull les ponències exposades en el transcurs de la jornada per Remigi Palmés (expert en comerç internacional), Irene Guardiola (advocada especialista en Duanes i Comerç Exterior, sòcia de Guardiola Lawyers i lletrada del Col·legi Oficial d'Agents de Duanes i Representants Duaners de Barcelona) i Irene Marquès (Gerent ADT-Edullesa - Estació Duanera Lleidatana SA).