21.12.21

El cava i els vins catalans amb DO es presenten al mercat xinès

El cava i els vins catalans amb DO segueixen la seva promoció a la Xina a través del projecte europeu Taste the difference: Qualityt wines from the heart of Europe (TTD.EU). La setmana del 13 de desembre es van celebrar dos actes de difusió dels vins catalans participants a la iniciativa amb diverses sessions de masterclass i tastos.

TTD xina

Sam Chen i Yonex Zhang presenten els vins catalans a Shenzhen

El passat 15 de desembre, i després d'haver posposat dues vegades l'actuació per la situació de la pandèmia a la Xina, es va poder organitzar les masterclass realitzades pel prestigiós wine educator Sam Chen a Shenzhen. Originàriament programat en el marc de la fira Wine2Asia, es van posar en marxa dues masterclass amb la participació d'un vi o cava representatiu de les 10 DO catalanes participants al projecte: Alella, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat i Terra Alta.

Aquestes sessions es van complementar amb quatre tastos en els que el sommelier Yonex Zhang va presentar els vins i caves dels cellers participants al projecte. 

 


Èxit de participació al Tasting Day a Xangai

L'última actuació del projecte Taste the difference a la Xina d'aquest 2021 va tenir lloc el dissabte 18 de desembre al Shanghailander Wine Cafe, un Tasting Day amb molt bona acceptació per part dels professionals xinesos. L'esdeveniment va comptar amb una masterclass dirigida pel sommelier Yang Lu, que va presentar les 10 DOs i vins representatius de cada una.

 

Comparteix aquesta notícia