Àpats Catalunya

Descripció  

Manual de recomanacions de diferents productes i elaboracions de cuina catalana, endreçades per moments de consum, que posen en el valor la gastronomia i la cuina catalana i afavoreixen el consum de producte local.

Aquest projecte identifica els productes agroalimentaris catalans icònics i els àpats que tenen lloc en situacions de representativitat institucional o empresarial catalana, tant en l'àmbit domèstic com a l'exterior, per oferir solucions a les empreses de càtering i altres proveïdors a l'hora de servir un esmorzar, aperitiu, dinar, berenar o sopar amb aliments locals.

Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia per reforçar la internacionalització dels productes agroalimentaris de Catalunya aprofitant les oportunitats derivades de la bona imatge, la influència i la presència de la gastronomia catalana al món.

 

Objectius  

  • Donar sortida al producte local.
  • Donar a conèixer la cuina catalana i el producte originat a Catalunya.
  • Incrementar el sentiment de pertinença a una cultura gastronòmica pròpia.
  • Contribuir a la internacionalització de Catalunya a partir de la coneixença de la seva gastronomia i els seus productes.
  • Transferir tot el coneixement als càterings i a tot el seu personal, que seran els transmissors al públic final.
  • Afavorir l'oferta diferenciada de serveis al mateix temps que afavorir l'existència d'empreses de càtering diferencials.
  • Crear una eina per aprofitar una oportunitat de tendència.
  • Fomentar el teixit empresarial agroindustrial de Catalunya.