10.12.21

El projecte TTD.EU desembarca a Estats Units

El projecte europeu Taste the difference: Quality wines from the heart of Europe (TTD.EU) coordinat amb Unione Italiana Vini i que Prodeca lidera des de Catalunya amb l'objectiu de promocionar el cava i els vins catalans amb DO al mercat xinès i nord-americà, va iniciar les actuacions de promoció als Estats Units el mes de novembre amb la participació a fires especialitzades i l'organització de masterclass i tastos dirigits a públic professional. 

Participació a la TEXSOM 2021

Del 12 al 14 de novembre el cava i els vins catalans amb DO van viatjar fins a Texas (EUA) per participar amb tres taules expositives, una per dia, en un dels esdeveniments professionals més importants del mercat nord-americà. En aquesta prestigiosa conferència els representants del projecte TTD.EU als EUA van tenir l'oportunitat d'informar sobre el projecte i presentar i promocionar-ne els vins i caves amb un total de 46 referències. 

TEXSOM va permetre interactuar amb unes 400 persones, incloent mitjans de comunicació, sommeliers, minoristes, majoristes, wine educators i d’altres professionals del sector, les quals van visitar els estands durant els tres dies de la fira.

texsom

Participació a GuildSomm, seminaris educatius del vi i cava

Al novembre, el cava i vins catalans amb DO van participar a la GuildSomm, els seminaris educatius organitzats per l’escola de sommeliers més important dels EUA. De la mà d'un professional es va presentar en molt detall les 10 DO’s del projecte i els seus vins durant diferents sessions que es van dur a terme via Zoom en alguns dels estats principals consumidors de vi del país. En aquesta ocasió les formacions es van dur a terme a Boston, Denver, NY i Chicago.

Grand Tasting a Nova York

El 9 de desembre, 22 cellers catalans de les DO's representades pel projecte van tenir l'oportunitat de presentar tres referències dels seus vins i caves als assistents al Grand Tasting de NY. Més de 150 professionals del sector (importadors, distribuïdors, retail, horeca, premsa) van assistir a l'acte, que va comptar també amb la presència de la Delegació del Govern als Estats Units. 

tasting day

 

Comparteix aquesta notícia