CATALAN BREAKFAST A L'HOTEL MARRIOTT DE DUBAI

PERSONA DE CONTACTE

Per a qualsevol aclariment o dubte, podeu contactar amb:

Susanna Barquín
sbarquin@gencat.cat

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, organitza l'actuació CATALAN BREAKFAST al nou establiment STAY EMIRATES MARRIOT que aquesta cadena ha obert a Dubai (Emirats Àrabs).

 

CATALAN BREAKFAST

CATALAN BREAKFAST és una iniciativa impulsada per Prodeca que té com a objectiu promoure els productes i la gastronomia catalana en hotels de prestigi internacional. 

L'actuació tracta de la inpcororació d'una estació senyalitzada en el bufet d'esmorzar, amb una proposta gastronòmica basada en pa amb tomàquet i acompanyaments.

Stay Emirates Marriott és el primer hotel que s'adhereix a aquesta iniciativa.

L'antena Prodeca-Emirats Àrabs (Group Hebany) porta a terme el seguiment d'aquesta actuació, amb la finalitat de preservar la qualitat de la promoció. 

 

EMPRESES QUE PODEN PARTICIPAR

Aquesta actuació està adreçada a empreses catalanes que puguin oferir els següents productes, amb certificat de garantia Halal reconegut pels Emirats Àrabs:

  • Pa ultracongelat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Embotits cuits i curats
  • Formatges
  • Conserves de peix
  • Xocolata

En tots els casos, a més de la certificació Halal, els productes han d'estar registrats i autoritzats per a distribució i venda als Emirats Àrabs.

 

PROCÉS DE PARTICIPACIÓ I CONDICIONS

Les empreses productores o fabricants dels productes relacionats en l'apartat anterior, interessades en aquesta actuació, poden inscriure's per a participar en un procés de selecció per part de l'establiment Marriot.

Un cop inscrites, rebran un formulari de perfil d'empresa que hauran d'omplir i acompanyar d'un catàleg de l'empresa i la fitxa tècnica del producte.

La documentació anirà acompanyada també d'una llista de preus on consti el preu estàndard i el preu de promoció per a la primera comanda.

Prodeca comunicarà a les empreses si han estat o no seleccionades.

En el cas d'haver estat seleccionades, Prodeca enviarà un comunicat amb les indicacions pel que fa a enviament dels productes per a incorporar en el bufet.

 

PROGRAMA DE PROMOCIÓ

Prodeca portarà a terme un programa de promoció i difusió d'aquesta iniciativa a Dubai, a través de diferents elements de comunicació, entre els quals:

  • Senyalització de l'estació CATALAN BREAKFAST al bufet d'esmorzar
  • Difusió en xarxes socials de la iniciativa
  • Esmorzar inaugural, amb invitació a personalitats de relleu i prescriptors
  • Creació d'un espai web permanent on s'incorporaran els hotels adherits a aquesta iniciativa CATALAN BREAKFAST que s'inicia amb el Stay Emirates Marriott de Dubai.

 

BENEFICIS PER A LES EMPRESES SELECCIONADES

Els productes seleccionats seran incorporats en el portfoli de compra de Stay Emirates Marriot. La primera comanda, de caràcter promocional, tindrà un preu especial que haurà de proposar cada empresa.

En el cas de productes d'especial valor i llarga caducitat, es podrà valorar també, per part de Marriott, la incorporació a un espai de venda de productes d'alimentació de valor que l'establiment posa a disposició dels seus clients.

 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

La data límit per a rebre les inscripcions és el dimarts 21 de setembre de 2021.

 

INSCRIPCIONS tancades