Programes de formació

Prodeca organitza seminaris i jornades sobre mercats i sobre aspectes relacionats amb la internacionalització i promoció local amb un doble objectiu: posar a l'abast de les empreses informació per a la millora de la presa de decisions i generar un espai de trobada i debat per a l'intercanvi d'experiències empresarials. 

L’accés al programa de cursos i seminaris és gratuït i es fa per inscripció prèvia

Quick Fixes: modificacions en el tractament de l'IVA de les operacions intracomunitàries

13.04.21

Quick Fixes: modificacions en el tractament de l'IVA de les operacions intracomunitàries

Quines són les claus del reglament de la U.E. per obtenir la prova de transport de les mercaderies entre dos Estats Membres? Quines modificacions en el tractament de l’IVA suposen? Ho expliquem en detall en una formació dirigida especialment als responsables de l’àrea financera i comercial.

INSCRIPCIONS TANCADES

Quins aspectes clau hem de tenir en compte a l'hora d'exportar als Estats Units un producte de el sector de l'alimentació? Quines són les qüestions financeres més rellevants? Com hem de registrar la nostra marca a EUA? Durant la jornada experts en internacionalització amb anys d'experiència en el mercat americà respondran a aquestes i més qüestions de gran importància per a les empreses que vulguin introduir els seus productes als Estats Units.

22.04.21

Com exportar productes alimentaris als Estats Units

Quins aspectes clau hem de tenir en compte a l'hora d'exportar als Estats Units un producte del sector de l'alimentació? Quines són les qüestions financeres més rellevants? Com hem de registrar la nostra marca a EUA? Durant la jornada experts en internacionalització amb anys d'experiència en el mercat americà respondran a aquestes i més qüestions de gran importància per a les empreses que vulguin introduir els seus productes als Estats Units.

INSCRIPCIONS OBERTES. INSCRIU-T'HI!

10 claus per començar a exportar un producte alimentari

06.05.21

10 claus per començar a exportar un producte alimentari

Sessió dirigida especialment a totes aquelles empreses petites i mitjanes que estiguin pensant a iniciar el seu procés d’internacionalització. 

Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

26.05.21

Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

Què és el blockchain? Com s’aplica amb efectivitat en la indústria alimentària? Formació enfocada a veure els diferents avantatges del blockchain a partir de casos pràctics.