Actualitat
23.05.22
Raúl Gisbert representarà Catalunya a l’European Young Chef Award
El jove xef de l’escola culinària EUHT StPOL, Raúl Gisbert, és el guanyador del Concurs Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”, un plat que l’hi permetrà representar Catalunya en el 6è European Young Chef Award, que se celebrarà a Trondheim (Noruega), del 10 al 13 de novembre de 2022.
22.04.22
Barcelona, capital dels productes del mar durant la Seafood 2022
Barcelona acull per primera vegada la Seafood Expo Global, que del 26 al 28 d’abril es convertirà en l’aparador dels productes del mar al món. PRODECA - DACC organitza la participació agrupada d’una quinzena d’empreses catalanes sota la marca “Catalunya, on el peix és cultura”.
04.04.22
Eric Montes, millor recepta elaborada amb productes DOP i IGP de l'Euroregió
El xef català Eric Montes, vencedor regional de l’European Young Xef Award 2022, ha guanyat el Concurs “Millor recepta euroregional elaborada amb productes DOP i IGP de Catalunya, les Illes Balears i Occitània” que s'ha celebrat avui a l'estand Catalonia HUB a Alimentaria.
31.01.22
El Fòrum Catalan Food engega motors
El proper 10 de març el sector agroalimentari català té una cita amb el Fòrum Catalan Food per debatre com afegir valor als nostres productes des de la proximitat. Amb el títol "L'origen com a valor" la jornada tornarà a tenir un enfoc eminentment empresarial, amb la participació d'experts que analitzaran diverses estratègies competitives vinculades a l'origen dels aliments.