#DeProp 2021

Persona de contacte:

Per qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana
Email: cciurana@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

#DeProp Reunions de negoci - ONLINE

#DeProp és una actuació que reuneix compradors de comerç especialitzat (detallista i majorista), gran distribució i empreses de càtering i restauració amb productors i elaboradors locals dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc., organitzada per Prodeca i Globalleida.

Una oportunitat per explorar nous proveïdors i productes en una trobada virtual que cerca establir nous contactes entre productors i empreses.

L'organització dissenyarà una agenda de reunions individuals amb productors participants en l'esdeveniment en funció dels seus interessos i facilitarà una plataforma per poder fer les reunions.

Si ets un comerç especialitzat, un comerç majorista, una empresa de restauració o un càtering. Inscriu-te i participa!

 

Condicions de participació

Els productors i elaboradors que vulguin participar en aquesta actuació han de disposar del segell de venda de proximitat. Si no el tenen, el poden sol·licitar en qualsevol moment de l'any a través de la DUN.

 

Funcionament reunions B2B

Les empreses participants disposaran d'una agenda de reunions individuals amb empreses compradores interessades en els seus productes.

Prodeca posarà a disposició de les empreses una plataforma digital per a poder mantenir les reunions virtuals.

Si l'empresa participant no es presenta a la reunió amb el comprador, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió.

Les empreses inscrites rebran un enllaç amb un formulari que hauran d'omplir amb les dades que correspongui per a poder facilitar el contingut a la plataforma digital de reunions B2B.

 

INSCRIpcions TANCADEs