10.05.21

Les empreses catalanes de vi i cava es promocionen al Gastronomic Forum de la mà de Prodeca

El proper mes d'octubre se celebra el Gastronomic Forum, el gran esdevenimentdel sector gastronòmic a Barcelona enguany un cop es va confirmar la celebració d'Alimentaria al 2022. La fira es presenta amb una imatge renovada i dinàmica i ampliarà el seu format habitual sumant a la seva oferta els expositors d’Alimentaria & Hostelco que tinguin interès a participar enguany en un esdeveniment del sector de caràcter nacional. D’aquesta manera, a més dels habituals petits productors del sector primari i de l’artesania alimentària, podrà reunir una major representació d’empreses de foodservice, equipament, serveis i distribució.

En aquest context i aprofitant un esdeveniment que reunirà el sector agroalimentari català amb empreses, professionals i prescriptors del sector de la restauració, Prodeca organitza el Showroom del vi català, una trobada amb un enfocament comercial adreçat únicament a professionals del sector. La finalitat d'aquesta actuació és facilitar el contacte de cellers i empreses vinícoles catalanes amb possibles compradors del sector Horeca, botigues especialitzades i gran distribució, principalment de Barcelona i zona metropolitana. 

La iniciativa està dirigida a empreses catalanes elaboradores de vi, escumós o altres productes vinícoles catalans o empreses catalanes elaboradores de licors i altres begudes alcohòliques. En aquesta actuació no està prevista la promoció de productes vinícoles emparats per certificacions o elaboració fora de territori català, ni la participació d'empreses dedicades exclusivament al comerç de vins llevat que representin una empresa elaboradora.

Promoció dels vins catalans garantint les mesures de seguretat sanitària

Aquesta actuació es realitzarà complint totes les mesures de seguretat i prevenció i amb la previsible millora del context sanitari degut a la consolidació del procés de vacunació que ha de permetre gaudir plenament de l'experiència d'una exposició gastronòmica d'aquestes característiques. 

Així, des de Prodeca es facilitarà un espai fix per a que les empreses puguin exposar el seus productes amb una taula-mostrador propi, cubells pel gel, escopidores i servei de copes i de gel, que ha de permetre establir reunions individuals, exposició i tast de productes amb els diferents professionals presents a la fira. 

El proper 8 de juny finalitza el període d'inscripció per a les empreses interessades. Consulteu la web de Prodeca per a més informació sobre la convocatòria.

 

INSCRIu-te al showroom del vi català

Comparteix aquesta notícia