ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN

Per a inscripcions o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Maria Camino
E-mail
: maria.camino@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

Ciprià Requena
E-mail
: crequena@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

L’ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN és una actuació online amb la participació de productors de productes Fine Food de Catalunya de sectors focus dels mercats seleccionats i importadors dels mercats de Corea i Taiwan.

El context mundial a causa de la pandèmia, en què els viatges estan limitats, obre l'oportunitat d'explorar noves vies de negociació, i és per això que PRODECA organitza trobades virtuals amb importadors del mercat de Corea i de Taiwan.

Organització de les trobades B2B

Les empreses catalanes participants disposaran d'una agenda de 3 reunions individuals amb importadors/distribuïdors del mercat de destí interessats en els seus productes.

Les reunions es celebraran en horari local de Corea i Taiwan.

Les hores de les reunions seran, aproximadament:

 • Corea: de 15 a 18 hora local (de 7 a 10 hora catalana)
 • Taiwan: de 9 a 12 hora local (de 3 a 6 hora catalana)

Prodeca posarà a disposició de les empreses una plataforma per poder realitzar les reunions. Tot i això, la plataforma utilitzada podrà variar en funció de les preferències del comprador. Des de Prodeca s’informarà amb antelació suficient de la plataforma utilitzada per cada comprador. Minuts abans de la reunió es realitzarà un test de connexió entre l’empresa catalana i el consultor per tal de verificar el correcte funcionament.

Les reunions tindran una durada aproximada de 30 min.

Si l’empresa participant no es presenta a la reunió amb el comprador, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió. Si és el comprador qui té inconvenients, es garanteix la proposta d’una segona data per garantir la trobada.

Així mateix, l'idioma amb el que es desenvoluparan les trobades serà, principalment, l'anglès. Tot i això, durant les reunions un consultor estarà present físicament a l’oficina del comprador i podrà donar suport al comprador si s’escau.

Es recomana que les empreses participants facilitin a Prodeca els materials promocionals i el catàleg de productes traduïts al xinès tradicional i/o al coreà (en funció de l’interès en els mercats), i a l’anglès, per tal de poder-los presentar als compradors. En cas que alguna empresa necessiti contractar els serveis de traducció per l’elaboració dels materials, Prodeca podrà ajudar-vos facilitant-vos diferents contactes.

Des de Prodeca es coordinarà l’enviament de mostres, des d’un magatzem logístic de Barcelona fins a l’oficina de cada comprador a Corea i Taiwan, respectivament.

Cada empresa disposarà de:

 • Informació dels mercats participants, tendències i perspectiva de futur
 • Visibilitat del catàleg de l’empresa per part de tots els compradors participants
 • Transport de mostres
 • Agenda de 3 reunions prèviament seleccionades segons interès dels compradors
 • Possibilitat d’agendar-ne d’extres en funció de l’interès dels compradors
 • Suport durant la reunió per part d’un consultor contractat per Prodeca
 • Acompanyament en la comunicació post reunió amb el comprador per assegurar una negociació fluïda (en cap cas, per garantir l’èxit d’aquesta)
   

Cost de participació

El cost de participació per empresa és de 595 € (tres reunions + servei d’interpretació in situ + servei d’acompanyament posterior).
Reunions extra: si alguna empresa té alguna reunió extra, aquesta no tindrà cap cost.
Si alguna empresa té, finalment, menys de tres reunions agendades el seu cas i cost seran estudiats individualment.


Condicions de participació

Es poden inscriure en aquest esdeveniment les empreses productores del sector Fine Food radicades a Catalunya, dels sectors* següents: 

TAIWAN:

 • Oli d’oliva
 • Salses i condiments
 • Vinagre
 • Conserves de tot tipus
 • Plats preparats
 • Aigua
 • Formatges

COREA:

 • Oli d’oliva
 • Salses i condiments
 • Vinagre
 • Conserves de tot tipus
 • Plats preparats
 • Snacks
 • Dolços

Les empreses interessades hauran d'omplir el full d'inscripció i el preu de les dues reunions abans del dia 9 d’octubre de 2020.

El comitè organitzador es reserva el dret d’admissió de les empreses per criteris d’idoneïtat. Es disposa de 10 places totals, i es limita a 2 el nombre d’empreses del mateix sector que siguin competència directa.

Un cop realitzada la inscripció, rebreu i haureu d'omplir una fitxa amb tota la informació requerida en relació al producte i descripció de l'empresa. 

* (Si sou una empresa d'un altre sector, contacteu-nos per estudiar la viabilitat de la vostra inscripció, en funció dels importadors convidats. El correu de contacte és maria.camino@gencat.cat)
 

Termini d'admissió de sol.licituds i pagaments

Les empreses interessades a participar l’Online B2B Meetings focus on Korea and Taiwan hauran d'omplir el formular d'inscripció i remetre'l, amb el pagament corresponent, abans del 9 d’octubre de 2020.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat l'import de participació.
Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte pel mercat. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els oferts, Prodeca aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

 

Transport de mostres

Prodeca es farà càrrec del transport de mostres, des del magatzem del transportista a Barcelona fins a l’oficina del comprador, a destí.

Les empreses hauran de complir amb les condicions que l’empresa de transport assenyali, en quant a volum de les mostres i pes de les mateixes. Les instruccions seran notificades a les empreses participants amb temps suficient per poder gestionar els enviaments.