CATALAN FOOD ESTATS UNITS

PERSONA DE CONTACTE

Per a qualsevol aclariment o dubte, us podeu adreçar a:

Cris Ciurana
cciurana@gencat.cat
+34 692 083 921

Prodeca - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i la Delegació de Govern als Estats Units organitza a Nova York un Taller de Menges de Nadal, dirigit per Ursula XVII.

El Taller tindrà lloc el dia 1 de desembre de 2022, a Nova York a la seu del Institute of Culinary Education, i estarà adreçat a 30 professionals seleccionats de Nova York, entre els quals restaurants, distribuïdors i botigues especialitzades.

 

PRODUCTES D'INTERÉS I CONDICIONS

El Taller incorporarà una part d'elaboració de menges de Nadal, i un apartat de presentació de productes catalans, a més de degustació.
 
Els productes que es presentaran en aquest taller són:

  • Bombons / xocolates
  • Cava
  • Neules 
  • Torrons

Les empreses interessades a participar en la presentació de productes catalans durant el Taller de Menges de Nadal hauran de complir amb el requisit de ser presents al mercat de Nova York i disposar d'algun dels productes relacionats anteriorment.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació i idoneïtat del producte.

Un cop inscrites i admeses, les empreses rebran un formulari per a omplir la fitxa de producte que es presentarà als assistents, i hauran de facilitar informació sobre les dades de contacte de l'importador/distribuïdor per a la gestió del producte per al Taller.

 

COST DE PARTICIPACIÓ

Prodeca i la delegació de Govern als Estats Units es fan càrrec de les despeses d'organització d'aquest esdeveniment.

No es contempla cost per a les empreses participants.

 

SOBRE URSULA XVII

Úrsula XVII és una xocolatera i xef de rebosteria, nascuda a Nova York d'origen català.

S'ha format amb pastissers de prestigi, ha treballat en restaurants amb estrella Michelin tant a Europa com als Estats Units. Entre els xefs que l'han inspirat, Albert Adrià, Oriol Balaguer i Jordi Ferrer.

Va dirigir l'equip de pastisseria del restaurant Ca l'Enric, a la Vall de Bianya, i posteriorment es va incorporar a l'equip d'un resort de luxe de la Vall de Hudson. Finalment, va iniciar la seva pròpia línia amb Disset Chocolate.

 

TERMINI D'INSCRIPCIÓ

Les empreses interessades en participar en aquesta actuació hauran de remetre a Prodeca el formulari d'inscripció, amb totes les dades corresponents, abans del 14 de novembre de 2022.

S'acceptaran un màxim de:

  • Dues empreses elaboradores de bombons / xocolata
  • Dues empreses elaboradores de neules
  • Tres empreses elaboradores de vi escumós de qualitat
  • Dues empreses elaboradores de torrons

 

INSCRIpcions TANCADES