Inici | Notícies | Detall de la Noticia

14-05-2018

La Cooperativa de Juncosa guardonada amb el Premi Gourmet d' Or al Concurs Internacional AVPA París Gourmet 2018

La Cooperativa aconsegueix una distinció internacional per la qualitat del seu Oli d'Oliva Verge Extra Les Cabanes ambDOPLes Garrigues La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha visitat la capital francesa, París, per recollir el PremiGourmetd'Or a la 16a edició del Concurs InternacionalAVPAParís 2018 (França).

Aquest concurs, organitzat perAPVA(AgencepourlaValorisationdesProduitsAgricoles), és una de les principals competicions gastronòmiquesen l'àmbit internacionali aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 300 mostres d'oli d'oliva verge extra de tot el món. És per la Cooperativa un reconeixement al treball humà, un premi a les persones que lluiten dia a dia per superar-se i millorar la qualitat del seu producte.

El 26 d'abril de 2018 es va celebrar la cerimònia d'acte de lliurament de premis i diplomes a l'Ajuntament del districte IV de París, en presència de representants del cos diplomàtic, premsa professional nacional i internacional i les personalitats més destacades del món de la gastronomia.