Inici | Notícies | Detall de la Noticia

07-11-2017

Frit Ravich, Grup Pons i Grup Viñas participen a la fira Foodex Saudi amb el suport de Prodeca

Foodex Saudi tindrà lloc a Jiddah (Aràbia Saudita) els propers 12 a 15 de novembre

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, en la seva ferma aposta per la internacionalització del sector agroalimentari de Catalunya, ha organitzat la participació agrupada, sota el paraigües de Catalunya, d'empreses catalanes del sector agroalimentari, a la fira Foodex Saudi, que se celebra a Jiddah (Aràbia Saudita), els dies 12 a 15 de novembre.

En aquest espai de difusió de les diferents marques catalanes, que té com a objectiu donar suport a la seva participació i ajudar-los a establir i mantenir contactes comercials en aquell país, podrem trobar els productes de l'empresa Euroaliment – Grup Pons (oli d'oliva), Frit Ravich (fruita seca i snacks) i Grup Viñas (carn de vedella). Així mateix, Frit Ravich prsenta com anovetat els nous Fruits Secs Sense Sal, una nova gamma de productes composta per ametlles, pistatxos i anacards, amb un format de 110 gr,  i cacauets, amb un format de 120 gr.

L'estand de Catalunya compta amb el patrocini de la certificadora Halal•Food & Quality. Halal•Food & Quality, vinculada a la federació Halal Food & Quality del Centre Islàmic de la Vall, garanteix que els productes a l'empara d'aquesta marca ofereixen, a més de la garantia Halal, un valor afegit en seguretat i qualitat alimentària al consumidor d'aquest segment.

Amb aquest llançament, s'aposta per la tendència cap a una vida i una alimentació més saludable, amb productes que ressaltin per les qualitats beneficioses que aporten els seus ingredients.

Foodex Saudi és la fira de referència per a l'alimentació i begudes que se celebra a Aràbia Saudita, al recinte Jeddah International Exhibition & Convention Centre. En la passada edició van exposar els seus productes empreses procedents de 32 països. Per aquesta 5a edició, més de 15.000 professionals visitaran aquest esdeveniment, com ara proveïdors d'alimentació i begudes: aliments processats, conserves, fruites i verdures, alimentació bàsica, carns, aus, mariscs, productes acabats.

Aràbia Saudita és el més gran importador d'aliments de la zona del Golf, amb un 65% del consum total de la regió. La major part de la població és jove, i promou anualment taxes de creixement en el consum d'aliments de begudes del 7,6%. Es tracta de la primera potència econòmica d'Orient Mitjà, amb un PIB per càpita de més de 20 mil dòlars. Produeix aliments per valor de 26 mil milions d'euros a l'any, majoritàriament carn de pollastre, lactis, dàtils, tomàquets, ous, blat, fruita fresca, carn de boví, verdures i hortalisses.