Inici | Notícies | Detall de la Noticia

26-04-2017

La prestigiosa guia francesa de vins 'Gilbert & Gaillard' atorga la Medalla d'Or a tres vins de Clos Montblanc

També va estar premiat amb Medalla de Plata un altre vi del celler montblanquí

En l'edició 2017 del Concurs Internacional de la prestigiosa guia francesa de vins Gilbert & Gaillard, es van atorgar tres medalles d'or i una de plata a quatre vins del celler Clos Montblanc. Els premis van ser lliurats a la fira ProWein celebrada a Düsseldorf el passat mes de març

Per una banda, els vins guardonats amb medalla d'or van estar:
  1. Clos Montblanc Masia les Comes 2012 (cabernet sauvignon (70%) i merlot (30%), amb un procés orgànic d'elaboració a la finca, envellit en bótes durant 18-24 mesos.
  2. Xipella 2015, (macabeu 40% i parellada 60%), amb un intens final afruitat.
  3. Clos Montblanc Castell Tempranillo 2015 (tempranillo 85% i cabernet sauvignon.15%)
Per altra banda, la medalla de plata va estar atorgada al Clos Montblanc Castell 2015 (macabeu/chardonnay).

Els premis obtinguts en aquest concurs internacional signifiquen un gran reconeixement a la tasca de l'enòleg Josep Vadrí, un professional amb més de 25 anys a l'empresa, que ha treballat a diversitat d'escenaris, realitzant vinificacions juntament amb col·laboradors de zones tan diverses com França, Xile o Austràlia. Aquestes col·laboracions han deixat empremta a la seva enologia caracteritzada per uns vins d'avantguarda on la fruita s'expressa damunt la criança i on cada varietat mostra el seu caràcter més personal.

El celler Clos Montblanc va ser fundat el 1988 per la família Carbonell Figueres, recollint una tradició familiar de tres-cents anys en l'elaboració artesanal de vins a la Conca de Barberà.