Inici | Notícies | Detall de la Noticia

01-12-2013

SmartFruit IPM International Congress convoca el concurs de fotografies smart fruit to smart consumer

SmartFruit IPM International Congress convoca el concurs de fotografies smart fruit to smart consumer, a través de la xarxa social Instagram.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de Prodeca, convoca convoca un concurs de fotografies a través de la xarxa social Instagram, per premiar les millors imatges que es presentin al voltant de les temàtiques de SmartFruit Congress: fauna útil, organismes nocius, vegetal sans, vegetals afectats per plagues, tractaments i mitjans de lluita relatius als cultius de fruita, cítrics, vinya i olivera.

Els participants hauran de publicar, abans del 10 de gener de 2014, les fotografies que vulguin presentar al concurs, acompanyades amb l'etiqueta #smartfruit.

Els autors de les 25 millors fotografies rebran com a premi una acreditació per participar com a congressistes a SmartFruit IPM International Congress. Les fotografies guanyadores, a més, s'exposaran durant la celebració d'aquest congrés, que tindrà lloc a Barcelona del 2 al 4 de febrer de 2014.