Inici | Notícies

Notícies

Abril 2018

·Les exportacions catalanes incrementen un 4,64% el seu valor i mantenen un volum superior als 6,3 milions de tones exportades. ·Amb una taxa de cobertura del 99,66% Catalunya s'apropa al superàvit comercial en agroalimentació. Les exportacions agroalimentàries catalanes van assolir...

Març 2018

Harbour Gin és una Ginebra Premium de L'Ampolla (Terres de l'Ebre) que neix de la passió per la navegació, el mar i la cocteleria de Daniel Casas, el seu creador. L'esperit emprenedor el va portar l'any 2010 a assumir el control de BlauMar, una popular cocteleria de L'Ampolla, i el...
Obertura de la campanya d'exportació de fruita d'os amb destinació a Canadà amb caràcter PROVISIONAL en la qual cal tenir en compte els següents terminis: Presentació de sol·licituds (Exportador/Operador): de l'1 al 14 de març de 2018 Revisió i formalització de sol·licituds (Entitat Auditora):...

Novembre 2017

El formatge d'ovella pasteuritzat de la formatgeria Betara ha guanyat el premi Super Gold, el reconeixement més important del certamen  Empreses formatgeres de tota Catalunya han rebut diversos reconeixements en els premis internacionals World Cheese Awards, un esdeveniment on han...
Catalunya concentra el 25,7% d'operadors elaboradors, el 36,1% d'importadors, el 39,13% d'exportadors i el 26,01% de comercialitzadors del sector ecològic a tot l'Estat Pel que fa a explotacions ramaderes compta amb un 10,64% del total estatal, sent la segona en importància, i aglutina el...
Veure més:    1 2 3 ... 71 >>