Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Costers del Sió

Costers del Sió

Utilitzem una àmplia gamma de varietats: Tempranillo, Garnatxa, Syrah, Merlot, Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Musact Petit Grain, Macabeu, Viognier ... també experimentem amb noves varietats i clons que produiran futurs vins.

Treballem, experimentem i estudiem el comportament de la vinya amb la finalitat d'obtenir raïm de bona qualitat. Segon la nostra filosofia "un gran vi comença a la vinya i hem de cuidar-lo com es mereix".

El celler està equipat amb la més alta tecnologia, el que ens permet treballar cada partida de raïm de manera individualitzada aconseguint el millor de cadascú dels vins.

També tenim una Sala de Micro-Vinificació on es realitzen probes de R+D (Recerca i Desenvolupament) per aconseguir una millora continua.

La sala de bótes es va construir sota terra per a respectar la seva integració en el paisatge i per aïllar-la de les temperatures de la regió. Conté bótes de 300 litres –la majoria de roure francès- de diferents boteries, orígens i torrades. Això ens permet escollir el perfil de criança adequat per a cada tipus de vi.

Posteriorment, en el "boteller" sala de repòs, el vi perfilarà el seu procés de criança.

Tots els vins de Costers del Sió pertanyen a la Denominació d'Origen Costers del Segre.

Els nostres vins son moderns. Vins blancs frescs, aromàtics amb una acidesa ben integrada. Vins negres que combinen fruita amb diferents nivells de criança en bóta cercant complexitat i equilibri.

Tots els que formem part d'aquest projecte, ens esforcem dia a dia amb il•lusió i entusiasme per a obtenir vins amb la màxima qualitat, que guardin l'essència del nostre terrer, i que expressin la seva pròpia personalitat.

Relació de productes:

  1. Petit Siós blanc
  2. Petit Siós negre
  3. Siós Pla del Lladoner
  4. Siós Les Creus
  5. Siós Cau del gat
  6. Alto Siós
  7. Finca Siós
  8. Siós Brut Rosé
  9. Siós Brut Blanc de Noirs


> Tornar enrere