Inici | Fira Virtual | Empreses del sector ecològic | Cafes Batalla 2000 SL

Cafes Batalla 2000 SL

Cafès Batalla compra diàriament el millor producte dels diversos orígens, de les borses de Nova York i Londres. Cada vegada que ens arriba el cafè, es fa un mostreig que certifiqui que el cafè és el sol·licitat i que reuneix les condicions mínimes i els controls de qualitat.

El procés és el següent

  1. valoració del gra verd
  2. definició de la grandària i catalogació
  3. referenciació
  4. torrat natural i valoració del cafè a través de mètodes de tast brasiler, expresso i filtre
Posteriorment s'estudien les diferents possibilitats de mescles, a través d'un estudi profund i una anàlisi que garanteixen un resultat òptim, aprofitant les qualitats de cada tipus de cafè i realçant-les.

Una vegada importat el cafè, és sotmès a un procés de selecció format per diverses etapes que tenen com a objectiu l'eliminació d'impureses que no han estat eliminades en origen. Amb aquest sistema, millorem el sabor final del cafè, a més de la seva qualitat general, evitant avaries als molins i el conseqüent perjudici que genera.

El torrat es realitza aplicant la tecnologia més innovadora, amb processos de control exhaustius, amb moderna maquinària. Per al cafè torrefacte, s'aplica un procés on s'afegeix sucre al cafè. L'objectiu és protegir el gra i allargar-li la vida, aportant foscor i força.

Una vegada torrat el cafè en gra, es procedeix a l'envasat en gra o mòlt. El material que utilitzem normalment, i que garanteix la protecció i conservació del cafè, està composat per alumini, polietilè i polièster.

Certificacions:


Disposem de les certificacions necessàries que garanteixen qualificació dels cafès especials
  1. Certificació de Qualitat ISO 9001: demostrant així la nostra adaptació a les exigències del mercat
  2. Certificació Cafè Ecològic: disposem de la certificació del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària). En el cas del cafè de Conreu Ecològic, es precisa d'una sèrie de controls, certificats i garanties rigorosos i estrictes, i Cafès Tarrazú disposa de plenes garanties de producció ecològica en origen.
  3. Cafè de Comerç Just - Fairtrade: som part del projecte del Cafè de Comerç Just "Fairtrade". Registrats com a importadors i fabricants de Cafè de Comerç Just per FLO (Fairtrade Labelling Organization International), Cafès Batalla comercialitza el Cafè de Comerç Just Tarrazú, emparats per l'Associació del Segell de Productes de Comerç Just.
  4. Certificat Cafè de Colòmbia: Cafès Batalla aposta per la qualitat del cafè en origen, per això, com a Llicenciataris del Cafè de Colòmbia, oferim aquest prestigiós cafè reconegut mundialment com a marca de qualitat.
  5. Sostenibilitat: el cafè sostenible és molt recent, i s'està convertint en la perfecta evolució dels cafès denominats especials pels seus aspectes d'implicació social, respecte a la natura i contribució a l'equilibri natural. A Cafès Batalla, garantim que el Cafè Sostenible Tarrazú ha estat elaborat seguint les condicions de sostenibilitat definides per UTZ KAPEH i RAIN FOREST ALLIANCE.
Els nostres productes

CAFÈS ARÀBIGA

UNICO - "Blend" de Cafès Purs Orígens Composició: cafès 100 Aràbiga "Picking"
Mescla: 100% Natural
Presentació: llauna de 3 quilos
És un "blend" de cafès procedents de les millors collites de les més prestigioses plantacions, amb un equilibri perfecte, que permet apreciar i degustar el millor cafè
Resultat en tassa: rodó

GOURMET – 100% Cafè de Colòmbia
Composició: Cafès 100% Aràbiga – Colòmbia
Mescla
  1. 100% Natural
  2. 80% Natural - 20% Torrefacte
Presentació
  1. bossa d'1 kg amb vàlvula
  2. caixes de 12 kg
El cafè de Colòmbia és conegut com "el rei dels suaus", amb un sabor i aroma molt característics, és reconegut com un cafè d'altíssim nivell
Resultat en tassa: suau

EXPRESSO –100% Pur Aràbiga
Composició: cafès 100% Aràbiga
Mescla
  1. 100% Natural
  2. 90% Natural - 10% Torrefacte
  3. 80% Natural - 20% Torrefacte
  4. 70% Natural - 30% Torrefacte
Presentació
  1. bossa d'1 kg amb vàlvula
  2. caixes de 12 quilos
La composició dels diversos orígens ens aporta les principals característiques de cada zona, que, correctament proporcionat, donen com a resultat un cafè molt equilibrat i complet, capaç de satisfer els paladars més exigents
Resultat en tassa: equilibrat

CAFÈS ARÀBIGA ROBUSTA

MOKA - Especial Cafeteries
Composició: Cafès Aràbiga i Robusta
Mescla
  1. 100% Natural
  2. 90% Natural - 10% Torrefacte
  3. 80% Natural - 20% Torrefacte
  4. 70% Natural - 30% Torrefacte
Presentació: Bossa d'1 quilo | caixes de 12 quilos
El resultat d'aquesta interessant mescla ens aporta la delicadesa i equilibri dels cafès aràbiga, combinat amb el toc amargant d'un bon robusta, amb un cafè en tassa més fort i complet
Resultat en tassa: intens

DESCAFEÏNATS

IPANEMA
Composició: cafès 100% Aràbiga "Picking"
Mescla: 100% Natural
Presentació: llauna de 2 quilos
És un "blend" de cafès aràbiga procedents de les plantacions d'Ipanema
Resultat en tassa: rodó

DESCAFEÏNAT ESPRESSO CAFÉ "SIN"
Composició: cafès 100% Aràbiga, mòlts
Mescla: 100% Natural
Presentació: sobres individuals de 7 gr.
Estoig de 80 unitats

DESCAFEÏNAT SOLUBLE TARRAZÚ
Composició: 100% cafès Aràbiga, mòlts
Mescla: 100% Natural
Presentació: sobres individuals de 2 g | estoig de 150 unitats

CAFÈS ESPECIALS

CAFÈ ORGÀNIC I DE COMERÇ JUST
Composició: Cafès Aràbigues
Presentació: bossa de quilo amb vàlvula | paquet de 250 g envasat al buit
Definició: Cafè natural, torrat, provinent d'organitzacions camperoles, comprat a un preu just per garantir el seu desenvolupament social, econòmic i medi ambiental
L'Organització Internacional per a la Certificació dels Productes de Comerç Just garanteix que aquest producte ha estat produït i comercialitzat d'acord amb els estàndards de Comerç Just

CAFÈ SOSTENIBLE
Composició: Cafè 100% Aràbiga provinent de les exclusives plantacions Ipanema Agrícola de la regió de Minas Gerais (Brasil)
Presentació: paquets i llaunes de 250 g de cafè mòlt i en gra, normal i descafeïnat
El concepte de Cafè Sostenible és molt recent, i està començant a ser la perfecta evolució del denominats cafès especials per la seva implicació social, respecte a la natura i contribució a l'equilibri natural


> Tornar enrere