Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Josep Maria Mitjans SL

Josep Maria Mitjans SL

Els nostres productes

Botifarres i salsitxes fresques
 

  1. Botifarra crua
  2. Salsitxa crua 
  3. Salsitxa crua especial 
  4. Botifarra crua especial rústica 
  5. Botifarra crua amb herbes 
  6. Didals trufats
  7. Botifarra crua amb escalivada
  8. Botifarra crua ibèrica 
  9. Botifarra crua amb bolets 
  10. Botifarra crua amb rocafort   

Embotits cuits típics catalans

  1. Botifarra blanca 
  2. Botifarra negra 
  3. Bull blanc 
  4. Bull negre 
  5. Paté del Penedès   

Botifarres cuites catalanes
 

  1. Botifarra catalana de pagès 
  2. Botifarra catalana amb pernil i trufa 
  3. Botifarra catalana al pebre verd
   
Botifarres negres especialitat de la casa

  1. Botifarra de ceba amb pinyons 
  2. Baldana d'arròs amb pinyons i avellanes 
  3. Botifarra negra   

Embotits curats típics catalans

  1. Llonganissa reserva 
  2. Llonganissa mini 
  3. Fuet especial
  4. Secallona 
  5. Vermellona 
  6. Llonganissa pagès 
  7. Sumadols 
  8. Xoridols 
  9. Fuet ibèric   

Salsitxes i especialitats centreeuropees

  1. Frankfurt  
  2. Frankfurt picant 
  3. Bratwurst 
  4. Bratwurst amb herbes 
  5. Bockwurst a la mussolina d'all 
  6. Llonzat i llom fumat 
  7. Bacó fumat   

Pernil cuit

  1. Pernil cuit "Confit"® 
  2. Pernil cuit alumini
  3. Pernil amb pell cuit amb llauna 
  4. Pernil amb pell cuit Duroc   

Especialitats de xarcuteria fina 

  1. Rostit ànec mut del Penedès amb prunes, pinyons i orellanes 
  2. Gall dindi rostit farcit de poma, castanyes i foie gras 
  3. Llom de l'àvia farcit de tòfona i pernil
  4. Delícies de pintada trufada 
  5. Pollastre de pagès farcit als dos pernils 
  6. Pastís de nous amb ratafia 
  7. Gall del Penedès amb llamàntol 
  8. Pastís 4 estacions 
  9. Cap de senglar amb festucs   

Patés, mousses i foie gras

  1. Patés i mousses amb foie gras d'ànec
  2. Mousse d'ànec al rocafort 
  3. Mousse d'ànec amb escalivada 
  4. Mousse d'ànec al porto 
  5. Mousse de foie gras al 30% trufat   

Patés i terrines forestals de caça 

  1. Terrina de bolets (ceps i moixernons) 
  2. Mousse d'ànec amb farigola 
  3. Terrina d'ànec amb pinyons i centre de foie gras 
  4. Paté de campanya amb calçots    

Foie gras

  1. Paté de foie gras amb pernil d'ànec i figues 
  2. Bloc de foie gras 
  3. Bloc de mi-cuit 
  4. Bloc de mi-cuit a la sal 
  5. Bloc de mi-cuit a trossos 
  6. Bloc de figues 
  7. Bloc de ceps

Conserves gastronòmiques 

  1. Paté de cérvol amb avellanes 
  2. Paté de conill de bosc amb xocolata 
  3. Paté de senglar amb ceps 
  4. Paté de foie gras als quatre pebres 
  5. Paté de foie gras amb escalivada 
  6. Paté de foie gras amb farigola   

Assortit aperitius (tipus cocktail) 

  1. Didalets de secallona 
  2. Didalets de vermellona 
  3. Didalets de botifarra blanca 
  4. Didalets de botifarra negra 
  5. Didalets de tòfona 
  6. Didalets de chipolata   

Des de l'any 1910 la nostra família elabora al poble de Moja-Olèrdola (Alt Penedès) una àmplia gamma d'embotits tradicionals i altres productes artesans. Els orígens del negoci es remunten a finals del segle XIX quan els avantpassats van obrir una botiga i posteriorment un obrador que servia de rebost als pagesos del poble subministrant diàriament tot tipus de queviures i embotitsque la família elaborava de les matances casolanes.

Josep M. Mitjans representa la quarta generació de cansaladers fidels a l'estima cap a l'ofici i el compromís amb la qualitat, la serietat i el servei als altres. L'experiència adquirida durant aquests anys i el fort esperitcreatiu i innovador ens han conduït a diversificar la nostra oferta de productes. D'aquesta manera, als embotits tradicionals de la matança del porchem anat incorporant nous productes com els patés gastronòmics i els rostitsgourmets fruits de la fusió de fórmules culinàries amb receptes de la cultura gastronòmica mediterrània.

Més de cent anys després, la nostra marca continua sent fidel a la consigna de seleccionar matèries primes de qualitat i de preservar uns procesos tranquils i naturals en l'elaboració per garantir l'autenticitat del sabor i les textures de sempre.


> Tornar enrere