Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Marco Abella

Marco Abella

El celler està totalment integrat en el paisatge i consta de 1.500 m2 distribuïts en tres plantes, dos de les quals estan enterrades a més de 7 m. de profunditat. D'aquesta forma, es fa servir la gravetat per a cadascú dels passos de la vinificació i es manté la temperatura i humitat de forma natural. Es fan servir llevats autòctons per a la fermentació. Envellim els nostres vins a la sala de bótes ubicada a set metres sota el nivell del sòl.

Productes

Vins Negres

  1. "Loidana" intenta mostrar les virtuts de la DOQ Priorat
  2. "Mas Mallola" mostra les virtuts del poble de Porrera.
  3. "Clos Abella" tracta d'expressar el terroir de Marco Abella.
  4. "Roca Roja", un monovarietal de raïm de varietat garnatxa provinents de la part més alta de la finca de "La Mallola" i de producció molt limitada (900 ampolles anuals).
  5. "El Perer" és un vi 100% carinyena. Les vinyes d'on procedeix el raïm estan situades a la part més alta de la cara nord de l'esmentada parcel.la. La producció també es molt limitada (500 ampolles anuals).

Vi blanc

  1. Olbia
Els nostres vins han rebut excel.lents crítiques en tot el món (Wine Enthusiast, Stephen Tanzer IWC, Wine & Spirits, Wine Spectator, Decanter, Mundus Vini, Michel Bettane, Peñín...).


> Tornar enrere