Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Albet i Noya

Albet i Noya

Tots els vins produïts per Albet i Noya són supervisats pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) que és l'òrgan de control públic adscrit a la Subdirecció General d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya i que està dotat d'un cos d'inspecció i certificació que s'encarrega de vetllar pel compliment de la normativa Europea 2092/91 referent a productes ecològics.

La característica principal del raïm conreat ecològicament és la manca de residus i l'òptim estat sanitari. Si a més s'afegeix un cultiu que cerca baixos rendiments, no sols es prima la qualitat, sinó que es fa més sostenible el cultiu ecològic en trobar-se els ceps més resistents a possibles plagues. La normativa que regeix el cultiu ecològic exclou tot tipus de tractaments amb productes quimicosintètics (herbicides, pesticides i adobs).

En tots els tractaments en el cultiu ecològic, la vigilància i l'importància d'aplicar el tractament en el moment precís es primordial. Per assegurar que els tractaments arribin als raïms, i la seva adequada ventilació i exposició al sol, es realitza una poda en verd per treure els pàmpols sobrants. La poda en verd es fa també per millorar la qualitat del raïm ja que en rebre més llum del sol, la pell del raïm fa més pigments i per tant el vi tindrà més color i tanins més madurs. Finalment en el moment de la verema, es tria el raïm al mateix cep per assegurar que només els raïms més sans entren al celler.

Productes:

Vins tranquils

Xarel.lo Curiós 2015 (100% Xarel.lo)

  1. Xarel.lo Curiós 2014 – guia Peñín 2016: 87 punts
  2. Xarel.lo Clàssic 2013 – guia Peñín 2015: 89 punts
  3. Xarel.lo Clàssic 2013 – Parker 2013/2014: 86 punts
Curiós Ull de Llebre 2015 (100% Tempranillo)
  1. Tempranillo 2013 – guia Peñín 2015: 89 punts

Xarel.lo Nosodos+ 2015 (100% Xarel.lo)
  1. Xarel.lo Nosodos+ 2013 – guia Peñín: 85 puntos
  2. Xarel.lo Nosodos+ 2013 – Millésime Bio 2015: medalla de bronze

El Fanio 2015 (100% Xarel.lo)
  1. El Fanio 2014 – guia Peñín 2016: 91 punts
  2. El Fanio 2012 – Millésime Bio: medalla de bronze
  3. ElFanio 2012 – Parker 2013/2014: 89 punts

3 Macabeus 2015 (100% Macabeu)

  1. 3 Macabeus 2013 – guia Peñín 2015: 89 punts

Lignum blanc 2015 (55% Xarel.lo/30% Chardonnay/15% Sauvignon blanc)
  1. Lignum blanc 2013 – guia Peñín 2015: 89 punts

Lignum negre 2013 (40% Cabernet Sauvignon/20% Garnatxa/20% Ull de llebre/10% Merlot/10% Syrah)
  1. Lignum negre 2012 – guia Peñín 2015: 89 punts
  2. Lignum negre 2012 – Parker 2013/2014: 86 punts

Ocell de Foc 2014 (45% Marselan/30% Arinarnoa/25% Caladoc)
  1. Ocell de Foc 2012 – guia Peñín 2015: 91 punts

La Milana 2013 (60% Caladoc/20% Ull de llebre/10% Cabernet Sauvignon/10% Merlot)
  1. La Milana 2011– guia Peñín 2015: 91 punts
  2. La Milana 2011 – Millésime Bio 2015: medalla de bronze

Col.leció Syrah 2013 (100% Syrah)
  1. Col.leció Syrah 2009 – guia Peñín 2014: 92 punts

Col.leció Chardonnay 2015 (100% Chardonnay)
  1. Col.leció Chardonnay 2013 – guia Peñín 2015: 92 punts
  2. Col.lecióChardonnay 2012 – Millésime Bio 2014: medalla de plata

El Blanc XXV 2013 (40% Viognier/30% Vidal/30% Marina Rión)
  1. El Blanc XXV 2013 – guia Peñín 2015: 92 punts

Reserva Martí 2009 (40% Tempranillo/20% Syrah/20% Cabernet Sauvignon/20% Merlot)
  1. Reserva Martí 2008 – guia Peñín 2015: 93 punts
  2. Reserva Martí 2008 – Mundus Vini GmbH: medalla d'or
  3. Reserva Martí 2008 – guia Gilbert&Gaillard: medalla d'or
  4. Reserva Martí 2008 – Parker 2013/2014: 90 punts

Belat 2011 (100% Belat)
  1. Belat 2009 – Challenge International du Vin: medalla d'or
  2. Belat 2009 – guia Gilbert&Gaillard: medalla d'or
  3. Belat 2009 – guia Peñín 2015: 93 punts

Dolç Adrià 2008 (70% Syrah/30% Merlot)

  1. Dolç Adrià 2007 – Challenge International du Vin: medalla de plata
  2. Dolç Adrià 2007 – guia Peñín 2015: 91 punts

Vins escumosos:


Brut Reserva 2012 (25% Xarel.lo/25% Chardonnay/25% Macabeu/25% Parellada)
  1. Brut Reserva 2011 – guia Peñín 2015: 87 punts

Brut Nature Reserva 3 2011 (25% Xarel.lo/25% Chardonnay/25% Macabeu/25% Parellada)
  1. Brut Nature Reserva 3 2010 – International Wine&Spirit Competition: medalla de bronze
  2. Brut Nature Reserva 3 2010 – guia Peñín 2015: 87 punts

Brut 21 2014 (50% Chardonnay/50% Parellada)

  1. Brut 21 2011 – guia Peñín 2015: 91 punts

Brut Barrica 21 Reserva 3 2007 (60% Pinot Noir/40% Chardonnay)

  1. Brut Barrica 21 Reserva 3 – Millésime Bio 2014: medalla de plata
  2. Brut Barrica 21 Reserva 3 – Decanter World Wine Awards: medalla d'or
  3. Brut Barrica 21 Reserva 3 – guia Peñín 2015: 92 punts

Pinot Noir Brut Rosat 2013 (100% Pinot Noir)
  1.  Pinot Noir Brut Rosat 2011 – guia Peñín 2015: 88 punts

Nosodos+ Mètode Ancestral 2013 (100% Xarel.lo)


> Tornar enrere