Embotits Salgot és una empresa elaboradora d'embotits, al capdavant de la qual hi ha la tercera generació familiar, representada pel Sr. Valeri Salgot. Podem definir la nostra manera d'entendre i viure la marca amb una filosofia en què es basa tota la nostra activitat: Delicatessen del porc.
Aquest posicionament se sustenta en diversos atributs: seguretat alimentària, plaers naturals i varietat.
Seguretat alimentària: present en tots els processos de l'elaboració. Fem un control vertical de la producció, des de la granja fins al plat, cosa que ha estat reconeguda amb el certificat Q de Qualitat a la carn dels nostres porcs, el certificat ISO 9001 i la Indicació Geogràfica Protegida (IGP), per a la llonganissa de Vic.
Plaers naturals: elaborem els embotits en l'entorn privilegiat de la plana de Vic, que ens proporciona un microclima específic ideal per fer embotits. A més, seguim les fórmules tradicionals, però sempre buscant nous matisos i sabors que sorprenguin al paladar més exigent.
El gust de la varietat: podem dir que tenim una gran varietat de gamma, amb una qualitat homogènia que suposa una garantia.
Quan ens emportem a casa un embotit Salgot, volem que sigui un producte gourmet, que garanteixi la qualitat, així com el màxim plaer gastronòmic.
Certificacions
Embotits Salgot, S.A.
Gerard Moreno
http://www.salgot.com
Plaça Major, 14
E-08591 AIGUAFREDA (Vallès Oriental)
T. (+34) 938 442 020
F. (+34) 938 442 020
comercial@salgot.com