Prodeca Generalitat de Catalunya

PROWINE ASIA 2018
Singapur, 24 al 27 d'abril de 2018

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació agrupada d'empreses a la 1a edició de la fira Prowine Asia 2018.

Aquest certamen, adreçat exclusivament als professionals del sector del vi i espirituosos, s'emmarca dins de la Food and Hotel Asia (FHA), que enguany celebra la 21a edició.

Organitzada Messe Düsseldorf i Singapore Exhibition Services, és una de les plataformes de contacte comercial més importants per al sector agroalimentari a Àsia, i amb especial influència al Sud-est asiàtic.

INFORMACIÓ DE LA FIRA I DEL MERCAT

ProWine Asia 2018, fira de periodicitat anual adreçada a públic exclusivament professional, celebra la seva tercera edició a Singapur, alternant ciutat cada dos anys. L'edició ProWine Àsia 2017 va celebrar-se a Hong Kong.

Organitzada conjuntament per Singapore Exhibition Services i Messe Düsseldorf Àsia, és considerada com la principal fira especialitzada del sector a tota Àsia, i representa un model comercial internacionalment reconegut per tot el Sud-est Asiàtic.


Dades de l'edició 2016:

310 expositors de 21 països
12.184 visitants professionals de 67 països

Perfil de visitant:

•Importadors de vi i licors
•Distribuïdors
•Majoristes
•Importadors
•Minoristes
•Agents
•Inversors
•Sommeliers
•Barmans
•Responsables de F&B
•Cuiners
•Línies aèries / creuers / ferrocarrils
•Horeca / Resorts
•Hipermercats
•Supermercats
•Botigues de conveniència
•Catering institucional
•Associacions comercials


Les vendes de vi a la regió d'Àsia-Pacífic continuïn creixent a un ritme de prop del 2,5% interanual que es preveu es mantingui en els propers anys. De fet, el creixement mundial de les vendes de vi provindrà majoritàriament per aquesta regió en contraposició a la ralentització dels mercats europeus.

Singapur ofereix, a més, unes clares avantatges des del punt de vista de la ubicació, convertint la ProWine Àsia a la plataforma idònia per a productors de vins i licors del món sencer que estiguin orientats a l'exportació i enfocats cap al mercat del Sud-est Asiàtic.

Les exportacions catalanes a Àsia s'han incrementat, en valor, en els últims 5 anys en més d'un 29% i al 2016 respecte de la campanya anterior en pràcticament un 9%. Aquest fet constata que progressivament les exportacions catalanes s'estan enfocant cada cop més a vins de major valor, paral•lelament a la tendència dels mercats asiàtics, on els vins amb Denominació d'Origen creixen actualment per sobre del 25%.


ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Sota la marca CATALUNYA, cada empresa disposarà d'un espai propi amb magatzem, taula, cadires i taulell-mostrador.

La decoració bàsica serà uniforme per a tot l'estand. Cada expositor, en el seu espai, podrà utilitzar altre material promocional (vinils, rollup, rotulació), sempre que no alteri la imatge del conjunt de l'estand i ho comuniqui a Prodeca amb antelació, assumint-ne els treballs de col·locació.

En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost.

L'empresa estarà inclosa en el catàleg de fira.

COST DE PARTICIPACIÓ

              Cost per a espai de 9 m2: 3.200 € + 21% IVA

*Preu especial a les empreses que participin a la PROWEIN Düsseldorf (Alemanya).
            *Cost PROWEIN per espai de 9 m2 : 2.700 m2+ 21% IVA


Les empreses que vulguin optar a cantonada, podran fer-ho amb un cost addicional de 200€.

S'acceptaran peticions segons disponibilitat, i es realitzarà un sorteig per a assignar-les.

Es contempla la possibilitat de contractar més d'un espai.

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS I PAGAMENTS

Data límit d'admissió de sol·licituds: 

Dret d'inscripció: 1.500 € + 21% IVA

L'empresa es considerarà admesa una vegada hagi enviat la sol·licitud de participació, dintre del termini indicat, i hagi abonat el dret d'inscripció. L'import restant s'haurà d'abonar abans del 26 de febrer de 2018.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació perdrà el 100% del que hagi abonat. L'organització es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per a anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

L'organització es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial. En el cas que hi hagi una demanda d'espais superior als ofertats, s'aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds.

TRANSPORT DE LES MOSTRES

Prodeca assumeix el cost de transport marítim de mostres per ús exclusiu d'exposició a la fira, amb un màxim d'1m3 per estand, des del magatzem de l'operador contractat.

No s'hi inclouen assegurances, aranzels, despeses d'importació o altres, en cas que n'hi hagi, ni transport de tornada.

L'excés de mercaderia anirà a càrrec de l'expositor.

PERSONA DE CONTACTE

Per a inscripció i/o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Jordi Redón
Cap Comercial i  Nous Projectes
Tel. 93 552 48 20 - 675 78 32 97
jredon@gencat.cat


Nùria Hernandez
Àrea fires internacionals
Tel. 93 552 48 20 - 627 48 27 12
nhernandezmurillo@gencat.cat