FÒRUM CATALAN FOOD

Persona de contacte

Per a inscripcions o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Isabel Sarria

E-mail: isabel.sarria@gencat.cat

Telèfon: 93 552 48 20

Comparteix aquesta informació

Fòrum #CatalanFood va néixer amb la voluntat de celebrar-se anualment i amb l’objectiu de reunir el sector agroalimentari català per tractar temes de comercialització-internacionalització i competitivitat. Enguany el fil conductor del Fòrum serà "Com passar del volum al valor, com posicionar i vendre millor els nostres productes agroalimentaris."

A la jornada es presentarà un treball inèdit elaborat conjuntament per PRODECA i ACCIÓ sobre el sector i la seva capacitat d’internacionalització. Seguidament, l’especialista de Kantar Alimentació, Joan Riera, explicarà les tendències que marquen el consum actual. La doctora i professora de màrqueting, Beatriu Soler, analitzarà casos de com les empreses, petites o grans, es diferencien en el mercat, i el catedràtic d’economia financera, Oriol Amat, parlarà sobre com són les empreses agroalimentàries catalanes d’alt creixement. L’expert de prestigi internacional, Ken Hughes, explicarà com és el nou consumidor, les seves expectatives i les possibles estratègies que les empreses del sector haurien d’adoptar per atendre-les.

 

Dades generals de l'esdeveniment

  • Nom: I Fòrum #CatalanFood
  • Data: 16 de gener 2020
  • Horari: 9:30 a 14:00 aprox (seguit d'un dinar a peu dret)
  • Aforament: 300 convidats
  • Recinte: Espai Bital- C/ José Agustín Goytisolo, 22, 28, 08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
  • Públic: empresaris, gerents d'exportació, agents del sector F & B català, organismes
  • Temàtica de la jornada: Del volum al valor.
  • Hashtag: #ForumCatalanFood

 

Estructura de la jornada

09:00     Obertura de portes i cafè-networking.

09:30     Inici acte. Benvinguda. Carmel Mòdol.

09:35     Competitivitat i internacionalització del sector agroalimentari català: radiografia d’un dels sectors més         

                dinàmics del país. Ramon Sentmartí i Joan Romero. (30’)

09:55     Dades, tendències i mercats: entenent el consumidor de 2020. Joan Riera i Josep Tejedo. 

10:45     Cafè networking.

11:30     Diferenciar-se o morir: com fugir del producte commodity. Beatriu Soler. 

12:10     Com són les empreses agroalimentàries catalanes d’alt creixement. Oriol Amat. 

12:50     No hi ha marques grans ni petites sinó marques ràpides i lentes creant valor. Andy Stalman. 

13:50     Cloenda institucional a càrrec de la M.H Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Sra.

                Teresa Jordà.

14:00     Dinar peu dret – Àpat Catalunya.

Mar Galtés condueix l’acte.