CONNECT WITH LULU

INSCRIPCIONS TANCADES

Susanna Barquin

sbarquin@gencat.cat

93 552 48 20

Comparteix aquesta informació

Connect with LuLu Hypermarkets

En l'actual context internacional, Prodeca ha iniciat una ronda d'acords amb cadenes internacionals de retail per a establir un circuit d'oferta de productes i reunions virtuals amb les empreses catalanes. La ronda d'acords s'inicia amb LuLu Group, i seguirà amb altres cadenes de retail durant l'any 2021.

LuLu Group és un conglomerat empresarial, amb seu a Abu Dhabi (Emirats Àrabs), dedicat a la distribució alimentària, tant majorista, a través de plataformes de distribució pròpia, com minorista, a través de les botigues minoristes de què disposa, així com el desenvolupament de centres comercials i hotelers.

Organització de l'esdeveniment

Prodeca enviarà als caps de compra dels supermercats LuLu els catàlegs i material promocional de les empreses catalanes participants, i s'establirà un calendari de reunions online d'acord amb la disponibilitat de cada part.

Les reunions tindran lloc a través d'una plataforma digital que Prodeca posarà a disposició. La plataforma permetrà compartir en línia el material proPodran participar empreses catalanes productores i elaboradores d'aliments i begudes que no inclogui ni alcohol ni carn de porcí o derivats, ja que no són productes aptes per a aquests mercats.mocional que desitgi l'empresa. Les reunions tindran una durada aproximada de 30 minuts.

Si, una vegada acordats dia i hora de reunió amb el cap de compra corresponent, l'empresa participant no s'hi presenta, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió. Si és el comprador qui té inconvenients, Prodeca farà les gestions per a una nova proposta de trobada.

L'idioma en què es desenvoluparan les trobades serà l'anglès. Es recomana que les empreses participants facilitin a Prodeca els materials promocionals i el catàleg de productes en anglès.

En cas de requerir mostres, Prodeca en facilitarà la coordinació del transport que, en qualsevol cas, anirà a càrrec de l'empresa participant. No es preveu l'enviament de mostres previ a les reunions.

A qui va adreçat

Podran participar empreses catalanes productores i elaboradores d'aliments i begudes que no inclogui ni alcohol ni carn de porcí o derivats, ja que no són productes aptes per a aquests mercats.

Sobre LuLu Hypermarkets

LuLu Group és un conglomerat empresarial, amb seu a Abu Dhabi (Emirats Àrabs), dedicat a la distribució alimentària, tant majorista, a través de plataformes de distribució pròpia, com minorista, a través de les botigues minoristes de què disposa, així com el desenvolupament de centres comercials i hotelers. Presenta una facturació anual de 7,4 mil milions de dòlars US.

Els supermercats LuLu són presents a Emirats Àrabs, Aràbia Saudita, Bahrein, Kuwait, Oman, Egipte, Malàisia, Índia i Indonèsia.

Disposa de plataformes de distribució a Índia, Estats Units, Europa i Filipines, a més d'Orient Mitjà.

Preu de participació

El preu de participació per empresa és de 180€ + 21% IVA

Inscripcions i terminis

Les empreses interessades en l'actuació CONNECT WITH LULU hauran d'omplir el full d'inscripció i realitzar el pagament corresponent abans del dia 27 d'octubre de 2020.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat l'import de participació.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret d'admissió de les empreses per criteris d'idoneïtat. En el cas que hi hagi més de dues empreses d'un mateix sector, que siguin competència directa, Prodeca establirà amb elles una ronda de converses per a valorar conjuntament si poden col·laborar en l'oferta; en cas que no hi hagi possibilitats de col·laboració, s'establirà el criteri d'ordre d'inscripció i pagament per a la participació efectiva, i no se n'admetran més de dues empreses del mateix sector.

Un cop realitzada la inscripció, les empreses participants rebran una fitxa amb tota la informació requerida en relació al producte i descripció de l'empresa.