La participació en fires internacionals facilita la cerca d'importadors o distribuïdors i és una eina útil per establir contactes comercials. Aquestes fires són un punt de trobada amb els clients i una plataforma per a la comunicació de marca.

Fires internacionals

Prodeca organitza la participació d'empreses catalanes en una selecció de fires internacionals agroalimentàries. Ofereix un servei de gestió i muntatge d'estands, amb espais individuals. La participació és col·lectiva, sota la marca Catalunya com a referent i garantia d'excel·lència, qualitat i servei.

02.02.20

ISM COLOGNE 2020

És la fira més gran del món per als dolços i snacks. Cada any, reuneix el sector internacional per a presentar les últimes tendències i nous productes. 

05.02.20

FRUIT LOGISTICA 2020

És el saló internacional monogràfic dedicat al màrqueting de fruites i hortalisses, considerat com un dels esdeveniments més importants del sector a Europa.

12.02.20

BIOFACH 2020

Biofach és la fira més important d'Europa dedicada exclusivament a la producció ecològica.

16.02.20

GULFOOD 2020

Fira internacional, estratègica per a les empreses d'alimentació i begudes que vulguin establir contactes comercials a la zona d'Orient Mitjà. 

10.03.20

FoodExpo

Foodexpo és la fira del sector alimentari més gran dels països nòrdics i és el lloc on professionals i visitants es troben els principals agents de la indústria. 

INSCRIPCIONS TANCADES

10.03.20

FOODEX JAPAN 2020

Un dels esdeveniments més rellevants del Japó en el sector de l'alimentació i les begudes. De periodicitat anual, està adreçada a visitants professionals.

31.03.20

PROWINE ASIA SINGAPUR

Fira de periodicitat anual adreçada exclusivament a públic professional del sector del vi i espirituosos que alterna la seva seu entre les ciutats de Hong Kong i Singapur.