Fem promoció comercial exterior sota el paraigües de la marca Catalunya mitjançant la participació en fires internacionals, l’organització de trobades amb importadors i actuacions B2B i B2C. 

INTERNACIONALITZACIÓ

La internacionalització ja no és tant una decisió com una realitat inevitable. Són precisament les empreses internacionalitzades, amb presència a l'exterior, les que presenten majors taxes d'ocupació i una ocupació més qualificada i estable. Per aquest motiu, l’activitat de Prodeca se centra en oferir a l’empresa agroalimentària catalana l’oportunitat que suposa sortir a l’exterior i la necessitat en què s'ha convertit avui dia.   

  

 

ÚLTIMS DOCUMENTS DE CONEIXEMENT

Presentacions ponents seminari Pimes i micro pimes; tècniques de venda i comercialització.

01.03.21

Presentacions ponents seminari Pimes i micro pimes; tècniques de venda i comercialització.

El 25 de febrer es va celebrar el seminari en línia Pimes i micro pimes: tècniques de venda i comercialització. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Sara Garcia (Directora Gerent de la  Consultora Mediterrae Foods), Mario Gianni i Masià (Director de Pommy House) i Joaquim Soler Serrallonga (Responsable de Castanya de Viladrau).

Presentacions ponents seminari Com desenvolupar amb èxit el canal de venda online

19.02.21

Presentacions ponents seminari Com desenvolupar amb èxit el canal de venda online

El 19 de febrer es va celebrar el seminari en línia sobre Com desenvolupar amb èxit el canal de venda online. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Guillem Vallejos (expert en transformació digital), Pedro Solano (E-commerce i B2B manager Torrons Vicens) i Valentina Tomescu (responsable de projecte de manzaning.com).

Presentacions ponents seminari Brexit

29.01.21

Presentacions ponents seminari Brexit

El 28 de gener es va celebrar la jornada en línia “Exportar productes agroalimentaris al Regne Unit. Què cal saber”? El document recull les ponències exposades en el transcurs de la jornada per Remigi Palmés (expert en comerç internacional), Irene Guardiola (advocada especialista en Duanes i Comerç Exterior, sòcia de Guardiola Lawyers i lletrada del Col·legi Oficial d'Agents de Duanes i Representants Duaners de Barcelona) i Irene Marquès (Gerent ADT-Edullesa - Estació Duanera Lleidatana SA).