Fem promoció comercial exterior sota el paraigües de la marca Catalunya mitjançant la participació en fires internacionals, l’organització de trobades amb importadors i actuacions B2B i B2C. 

INTERNACIONALITZACIÓ

La internacionalització ja no és tant una decisió com una realitat inevitable. Són precisament les empreses internacionalitzades, amb presència a l'exterior, les que presenten majors taxes d'ocupació i una ocupació més qualificada i estable. Per aquest motiu, l’activitat de Prodeca se centra en oferir a l’empresa agroalimentària catalana l’oportunitat que suposa sortir a l’exterior i la necessitat en què s'ha convertit avui dia.   

  

 

ÚLTIMS DOCUMENTS DE CONEIXEMENT

Presentacions ponents seminari Com exportar productes alimentaris als EUA

26.04.21

Presentacions ponents seminari Com exportar productes alimentaris als EUA
PRESENTACIONS PONENTS SEMINARI TRANSFORMACIÓ DIGITAL

23.03.21

Presentacions ponents seminari Transformació digital per impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci

El 18 de març es va celebrar el seminari en línia Transformació digital per impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Ramon González Cambray (Director dels programes MBA i Executive Education de la UOC i professor del Màster universitari en innovació i transformació digital de la UOC), Òscar Franco Llorca (Director d’Operacions i Projectes a ACTIUM DIGITAL, consultoria especialitzada en transformació digital) i Jaume Betrian Fatjó (Group COO & Managing Director Flax&Kale Good de Teresa Carles Healthy Foods).

Presentacions ponents seminari Pimes i micro pimes; tècniques de venda i comercialització.

01.03.21

Presentacions ponents seminari Pimes i micro pimes; tècniques de venda i comercialització.

El 25 de febrer es va celebrar el seminari en línia Pimes i micro pimes: tècniques de venda i comercialització. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per Sara Garcia (Directora Gerent de la  Consultora Mediterrae Foods), Mario Gianni i Masià (Director de Pommy House) i Joaquim Soler Serrallonga (Responsable de Castanya de Viladrau).