INSCRIPCIONS TANCADES

Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

Què és el blockchain? Com s’aplica amb efectivitat en el sector alimentàri? Formació enfocada a veure els diferents avantatges del blockchain a partir de casos pràctics.


DATA I HORA

20 de maig de  2021

10 h – 12 h

Formació online


PONENTS

 

José Ignacio Tenesa: Tècnic expert en blockchain i traçabilitat.

 

Marta Vallès Tomàs: Co-fundadora i Directora de desenvolupament de negoci de la consultora experta en blockchain VOTTUN.

 

David Rabelo Olvera: Director comercial de Montsoliu – ous ecològics.


OBJECTIUS

  • Conèixer què és el blockchain.
  • Conèixer quines aplicacions pràctiques té en una empresa del sector alimentació: traçabilitat, seguretat alimentària, valor afegit, posicionament de marca.
  • Vull fer servir la tecnologia blockchain: per on començo?
  • Cas pràctic d’aplicació de blockchain: Ous Montsoliu.

A QUI VA DIRIGIT

  • Directors d’empreses
  • Directors comercials
  • Directors de comunicació i màrqueting
  • Responsables de logística
  • Responsables de finances
  • Responsables de l’àmbit legal
  • Directors de desenvolupament tecnològic
  • Institucions d’àmbit econòmic / empresarial

COST I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

         Formació gratuïta.

 

         Per assistir al curs cal inscriure’s anteriorment i rebre l’email de confirmació.

 

         Un cop inscrits, rebreu l’email per connectar-vos dos dies abans.


 

Inscripcions obertes fins el 19 de maig INSCRIPCIONS TANCADES