LACTIUM LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS 2020 (cancelat)

Comparteix aquesta informació

LACTIUM LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS 

Lactium, és el mercat de formatges més gran de Catalunya, una mostra on s'hi poden trobar més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d'arreu del país, que ofereixen degustacions i venda al tall dels seus formatges. A l'espai expositiu, també es compta amb la presència d'artesans d'altres productes agroalimentaris relacionats amb el formatge.

 

Activitats

Un programa d’activitats per a tots els públics que combina propostes familiars amb activitats formatgeres:

L'Aula del Formatge Bonpreu-Esclat, els apassionats d'aquest producte poden descobrir i aprendre les singularitats i valors dels formatges catalans, artesans i autèntics. 

El TXISCorner, un espai polivalent, obert i dinàmic on s'hi programen concerts, espectacles familiars i presentacions de projectes singulars i innovadors del sector. 

El Concurs Lactium: formatges artesans de Catalunya, una de les cites de referència a Catalunya, amb un prestigiós jurat que cada any atorga el Premi Millor Formatge Català LACTIUM.

I el dissabte a la nit, Lactium es transforma en el Rock & Txis, on la música en directe i la degustació de tapes elaborades amb formatges, converteixen el Parc Jaume Balmes i Lactium en una autèntica festa del formatge.