GASTRONOMIC FORUM BCN 2022

INSCRIPCIONS OBERTES. INSCRIU-T'HI!

Persona de contacte

Per a qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

G. Moliner
667 116 942
gmoliner@gencat.cat

Montserrat Costafreda
607 073 089
mcostafreda@gencat.ca

Comparteix aquesta informació

Prodeca - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural organitzen la participació agrupada d'empreses al GASTRONÒMIC FÔRUM BARCELONA que se celebra els dies 7, 8 i 9 de novembre de 2022 al Palau 8 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Amb la voluntat de generar fórmules que afavoreixin la participació dels productors agroalimentaris de qualitat catalans, la creació de plataformes i punts de trobada entre restauradors, productors i empreses del sector, PRODECA organitza la participació agrupada d'empreses amb l'objectiu de reunir una mostra significativa d'empreses i productors artesans catalans.

 

DADES DE LA FIRA

Fitxa tècnica

  • Sector: enogastronòmic, equipament i serveis
  • Dates: 7, 8 i 9 de novembre 2022
  • Lloc: Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona
  • Periodicitat: Biennal

Perfil de visitant

Públic professional: distribuïdors, responsables de compra del sector food service, empresaris de restauració i indústria agroalimentària, administracions i associacions, centres de formació, cuiners, enòlegs, botigues especialitzades, periodistes i crítics gastronòmics, entre d'altres.
Públic gourmet.

Perfil d'expositor

Productors i fabricants d'aliments i begudes, distribuïdors i empreses del sector food service, publicacions gastronòmiques, entitats, institucions, empreses de serveis, equipament i maquinària per a hoteleria, utillatge, tèxtil, entre d'altres.

 

ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Cada empresa disposarà d'un estand 3x2 = 6m2

Les empreses disposaran d'un estand de fusta amb mostrador de fusta amb el seu logotip i un tamboret.

Totes les empreses tindran el seu nom clarament visible.

En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari, disseny o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost (congeladors i neveres expositores i l'augment de potència elèctrica aniran a càrrec de les empreses).

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Enguany, Prodeca, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i Girona Excel·lent estem treballant per a compartir una mateixa ubicació, l'Espai Catalunya, i així complementar i reforçar les respectives activitats dins el Fòrum Gastronòmic Barcelona.

En aquest context, la participació de les empreses de la Xarxa de Productes de la Terra haurà de ser a través de la Diputació de Barcelona (poseu-vos en contacte amb el vostre referent territorial), i les empreses incloses dins de Girona Excel·lent serà a través del mateix segell (Carles Benítez). Pel que fa a la resta d'empreses de la província de Barcelona i de Girona, així com les empreses de la província de Lleida i Tarragona, podran participar a través de Prodeca.

PRODECA es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat.

Si hi ha molta demanda per part d'un sector determinat, es limitarà el nombre d'espais per tal de no produir una sobreoferta.

En cas que hi hagi una demanda superior d'espais oferts, Prodeca aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

Prodeca no assumeix el transport dels productes.

 

COST DE PARTICIPACIÓ

  • Preu per espai individual: 1.000 € + 21% IVA

Cada empresa podrà sol·licitar un espai, de 3x2 m.

En cas d'estar interessats en 2 espais, es podrà sol·licitar i l'assignació dependrà de la disponibilitat d'espai.

 

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

  • Data límit d'admissió de sol·licituds 9 de setembre de 2022

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat els 1000 € + IVA corresponents a la participació.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

L'adjudicació dels espais es farà per sorteig públic.

Inscripcions obertes fins l'1 de juliol de 2022 INSCRIU-T'HI Afegeix la data al teu calendari