GASTRONOMIC FORUM BCN

Persona de contacte

Per a qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Laura Martí
E-mail:
 laura.marti@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

Comparteix aquesta informació

Amb més de 20 anys d’història, l’esdeveniment gastronòmic de referència es renova. Gastronòmic Fòrum Barcelona es presenta ara amb una imatge renovada i dinàmica que mostra la voluntat de l’esdeveniment d’obrir-se a nous mercats i contribuir a la recuperació del sector.

En un moment en què empreses i sector busquen noves oportunitats i camins cap a la recuperació, Gastronòmic Fòrum Barcelona serà la plataforma que permetrà a tots els agents del sector retrobar-se, compartir experiències i projectar solucions de futur. En definitiva, oferirà les millors eines per a la reactivació dels negocis.

FÒRUM VI

El Fòrum Vi és una experiència única on s´hi donen a conéixer i s’hi tasten les últimes novetats del sector vinícola. Hi participen els més prestigiosos sommeliers i prescriptors compartint espai amb grans enòlegs i viticultors.

FÒRUM LAB

L'espai multidisciplinar de les noves tendències. Debats, conferències i taules rodones protagonitzades per experts en noves tecnologies i màrqueting, entre d´altres matèries.

BARCELONA COCKTAIL ART

Barcelona Cocktail Art presentarà el costat més gastronòmic de la cocteleria, les últimes innovacions i tendències en destil·lats artesans i productes de proximitat del sector.

FÒRUM DOLÇ

Els millors especialistes del sector protagonitzen les seves sessions. Un any més la pastisseria i la fleca tindran un paper destacat.

 

DADES DE LA FIRA

  • 20.000 visitants professionals
  • 331 expositors
  • 100 ponents i conferenciants