FIRA ÀPAT 2021

INSCRIPCIONS TANCADES

PERSONA DE CONTACTE

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

Comparteix aquesta informació

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, coordina la participació agrupada de Productors de Proximitat a la Fira Àpat que se celebrarà a Tarragona (recinte firal de Tarragona)  del 11 al 13 de juny de 2021.

 

DADES DE L'ESDEVENIMENT

La Fira ÀPAT és la fira de l’alimentació i la gastronomia catalana, on els productors i elaboradors d’aliments agroalimentaris catalans de qualitat presenten cada any els seus productes a professionals de l’alimentació.

Des de Fira ÀPAT promouen els productes de proximitat, ja que són garantia de seguretat i qualitat i, al mateix temps, ajudem a les petites explotacions familiars, agràries i ramaderes, i aconseguim un coneixement més directe de la procedència dels aliments que es consumeixen.

Des del 2015 amb un únic objectiu: impulsar entre tots els productes catalans!

Durant tres dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans podran presentar i vendre els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors) com consumidors finals.

Dades de l'edició 2019

  • 100 marques expositores
  • +70 activitats
  • +12.000 assistents
  • 90% de visitants professionals

Perfil dels visitants

  • Responsables i propietaris de botigues d’alimentació (xarcuteries, carnisseries, peixateries, fruiteries, etc)
  • Xefs de restaurants,
  • Hotels (directors d’hotels, xefs executius, maîtres...)
  • Bars (propietaris i cuiners)
  • Vinoteques
  • Parades de mercat
  • Distribuïdors
  • Consumidors finals

Dates

11 a 13 de juny

Horaris firals

Divendres: 17h a 21h
Dissabte: 11h a 21h
Diumenge: 11h a 20h

 

ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Cada empresa disposarà d'un espai aproximat de 2 x 2,5 m, dins d'un espai conjunt de "Productes de Proximitat", un  taulell-mostrador amb el nom l'empresa, segons el disseny de l'estand, una cadira

*En cas de renúncia a qualsevol d'aquests elements, s'ha de notificar a l'organització.

En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost.

La decoració bàsica serà uniforme per a tot l'estand. Cada expositor, en el seu espai interior, podrà fer el disseny que cregui oportú.

Es disposa de 8 espais per productes de proximitat.

 

CRITERIS DE SELECCIÓ D'EMPRESES

  1. Qualitat dels productes: els participants hauran de ser productors i/o elaboradors directes, preferiblement amb algun segell de qualitat reconegut pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. EN CAP CAS S'ADMETRAN DISTRIBUÏDORS I/O REVENEDORS.
  2. Distribució territorial: les empreses participants seran escollides garantint-ne al màxim l'equilibri territorial.
  3. Distribució sectorial: les empreses seran escollides mantenint un equilibri sectorial (productes).
  4. Varietat de producte de les empreses participants. En cas de tenir molta demanda per part d'un sector determinat, es limitarà el nombre d'empreses per tal de no provocar una sobre oferta.
  5. Serà Prodeca qui donarà el vistiplau a les empreses que compleixin els requisits demanats.
  6. Les empreses seleccionades hauran de fer l'ingrés en el termini indicat per l'organització.

 

COST DE PARTICIPACIÓ

  • Cost per espai: 400 €+ 21% IVA

 

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

Data límit d'admissió de sol·licituds: 14 de maig de 2021

Inscripcions obertes fins el 14 de maig INSCRIPCIONS TANCADES Afegeix la data al teu calendari