BIOCULTURA

PERSONA DE CONTACTE

Per a inscripcions o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana
Solucions Sectorials
cciurana@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

Comparteix aquesta informació

BioCultura és la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l'estat i enguany reunirà, de manera excepcional, a uns 350 expositors dedicats als sectors d'alimentació bio, cosmètica ecològica, moda sostenible, casa sana, turisme responsable, artesanies i ONG . Paral·lelament a l'exposició se celebraran més de 400 activitats (presencials i online) i s'esperen uns 20.000 visitants per complir amb les normes d'aforament obligades per Covid-19.

 

DADES I HORARI

  • 8-11 de juliol de 2021

A causa de la situació actual, els horaris de la fira BioCultura Barcelona han estat modificats per complir els protocols de seguretat exigits. D'aquesta manera, podrem garantir a l'visitant, a l'expositor i als treballadors de l'esdeveniment totes les garanties sanitàries necessàries per a una assistència segura a la fira:

  Franja Matins Franja Tardes
DIJOUS 10h - 15h 16h - 20h (fins a les 21h a l'exterior foodtrucks)
DIVENDRES 10h - 15h 16h - 20h (fins a les 21h a l'exterior foodtrucks)
DISSABTE 10h - 15h 16h - 20h (fins a les 21h a l'exterior foodtrucks)
DIUMENGE 10h - 15h 16h - 20h (fins a les 21h a l'exterior foodtrucks)

 

 

AFORAMENT LIMITAT

S'aconsella comprar-les anticipadament per garantir el seu accés a la fira segons aforament permès.

 

ACTIVITATS DESTACADES

Showcooking ecogastronòmic

Tallers i demostracions gastronòmiques. Xefs preparant plats i receptes en directe. Consells d'alimentació i nutrició i de cuina ecològica i sostenible.

Showroom Ecoestética

Tallers i consells d'estètica i cosmètica eco-natural per aprendre cures bàsiques i tractaments senzills.

MamaTerra

MamaTerra és un espai infantil i familiar per aprendre sobre hort ecològic, alimentació bio, reducció i reutilització de residus i problemàtiques ambientals a través d'activitats creatives. Tallers per adquirir hàbits sostenibles i actituds de respecte i cura cap al medi ambient.

Jornades formatives Ecoestetica

Un espai de coneixement en què els principals experts de el sector ens parlaran sobre tendències, regulació, informació de mercat, digitalització, ecommerce, sostenibilitat o cosmètica natural.

ONLINE

Canal de visionat "a la carta" d'activitats BioCultura Barcelona 2021, disponible del 8 a l'11 de juliol. Per entrar a canal Vimeo de BioCultura aconsegueix el teu accés gratuïtament a la plataforma de venda d'entrades en línia de la fira