Agenda

Maig 2021 Online

#DEPROP 2021

#DeProp és una actuació que reuneix compradors de comerç especialitzat (detallista i majorista), gran distribució i empreses de càtering i restauració amb productors i elaboradors locals dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc, organitzada per Prodeca i Globalleida.

Llegir més >

Maig - Juliol 2021 Online

eBUSINESS WITH X5 RETAIL GRUP

Rondes de reunions entre empreses catalanes i cadenes internacionals de supermercats per a oferta de producte. X5 Retail Group és líder de la distribució alimentària a Rússia.

Llegir més >

08.07.21 - 10.07.21 Barcelona

FIRA GASTRONÒMICA CRUÏLLA

A Cruïlla, Prodeca impulsarà dues accions estratègiques per tal de capitalitzar el contingut gastronòmic del festival, en dos espais on el públic visitant podrà gaudir de l’alimentació elaborada amb ingredients provinents de productors de proximitat.

Llegir més >

07.09.21 - 09.09.21 Hong Kong

PROWINE ASIA HONG KONG

Fira de periodicitat anual adreçada exclusivament a públic professional del sector del vi i espirituosos que alterna la seva seu entre les ciutats de Hong Kong i Singapur.

Llegir més >

Setembre 2021 Online

eBUSINESS FOCUS JAPÓ

eBusiness Focus Japan és una trobada B2B online amb la participació de productors d'aliments Fine Food i de Vi de Catalunya i de compradors de Japó.

Llegir més >

02.10.21 - 03.10.21 Catalunya

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2021

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.

Llegir més >

05.10.21 - 07.10.21 Sao Paulo (Brasil)

PROWINE SÂO PAULO 2021

Durant 3 dies, Prowine reunirà a Sao Paulo, Brasil, importadors, distribuïdors, sommeliers i comercials, d'arreu del món que estigui interessat en fer negoci, adquirir coneixement i construïr relacions amb els principals productors de vi i begudes espirituoses de la regió i de la resta del món.

Llegir més >

18.10.21 - 20.10.21 Barcelona

GASTRONOMIC FORUM BCN

Amb més de 20 anys d’història, Gastronomic Forum Barcelona l’esdeveniment gastronòmic de referència, es renova. Es presenta ara amb una imatge renovada i dinàmica que mostra la voluntat de l’esdeveniment d’obrir-se a nous mercats i contribuir a la recuperació del sector.

Llegir més >

18.10.21 - 20.10.21 Barcelona

SHOWROOM DEL VI CATALÀ

Aquest acte comercial reuneix empreses catalanes de vi amb professionals del sector HORECA, botigues especialitzades i gran distribució.

Llegir més >

09.11.21 - 11.11.21 Xangai (Xina)

PROWINE SHANGHAI 2021

Nova edició de la ProWine China, fira exclusivament professional, que se celebra a Xangai dins el marc de la FHC, Food & Hotel China, fira xinesa líder en alimentació i hostaleria.

Llegir més >