Agenda

Tot l'any 2021 - Online

CAMPANYA D'ADHESIÓ A LA 'MED DIET DECLARATION'

La Med Diet Declaration vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOODS

eBusiness With Hyundai Green Foods és una ronda de reunions entre empreses catalanes i Hyundai Green Food, líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa.

Llegir més >

Setembre - Octubre 2021

eBUSINESS WITH SUPERMERCADOS PERUANOS

Prodeca, a través de l'antena Prodeca-Perú, ha acordat amb Supermercados Peruanos de Peru l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquesta cadena de retail.

Llegir més >

Octubre - Desembre 2021 Dubai (EAU)

CATALAN BREAKFAST

CATALAN BREAKFAST és una iniciativa impulsada per Prodeca que té com a objectiu promoure els productes i la gastronomia catalana en hotels de prestigi internacional. Es tracta de la incorporació d'una estació senyalitzada en el bufet d'esmorzar, amb una proposta gastronòmica basada en pa amb tomàquet i acompanyaments.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

eBUSINESS WITH 7-ELEVEN

Prodeca ha iniciat una ronda de contactes amb cadenes internacionals de retail per establir un circuit d'ofertes de productes i reunions virtuals amb les empreses catalanes. En aquesta ocasió, es proposa el contacte d'empreses catalanes productores d'aliments amb 7-ELEVEN (Taiwan).

Llegir més >

22.10.21 - 24.10.21 Barcelona

MERCAT DE MERCATS 2021

L'edició 2021 de Mercat de Mercats tindrà lloc a la Plaça de les Glòries els dies 22, 23 i 24 d’octubre. L’objectiu del projecte és difondre els valors dels mercats de Barcelona característics de la Mediterrània com a motor del desenvolupament urbà i de cohesió social, i promoure el producte de proximitat del territori. Prodeca promou la participació d'artesans alimentaris del territori.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

eBUSINESS WITH ARÀBIA SAUDITA, KUWAIT I EMIRATS ÀRABS

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, organitza la presentació d'una oferta de productes catalans a una selecció de cadenes de retail d'Aràbia Saudita, Kuwait i Emirats Àrabs.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

eBUSINESS WITH FILIPINES

Prodeca, a través de l'antena Prodeca -Filipines, ha acordat amb les empreses de Filipines: LA PEÑICA CORPORATION, BARES & ESTRELLAS WINES AND FOOD SERVICES CORP. i ARTISAN CELLARS & FINE FOODS INC., de les Filipines, l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquests compradors.

Llegir més >

07.11.21 - 09.11.21 Dubai (EAU)

YUMMEX MIDDLE EAST 2021

Prodeca posa a disposició de les empreses catalanes del sector de la xocolata i els caramels un espai en el pavelló espanyol a la fira Yummex 2021, que se celebra a Dubai (Emirats Àrabs) els dies 7 a 9 de novembre.

Llegir més >

20.11.21 - 21.11.21 Olot

FIRA ORÍGENS

Aquest 2021 arriba a la 9a edició i se celebrarà el 20 i 21 de novembre. Confiança, qualitat i proximitat són només alguns dels valors que la defineixen. Un espai que aposta per la producció ecològica i que també promou la relació directa entre els productors i un públic gourmet i professional que veuen Orígens com un espai idoni per descobrir noves propostes sense intermediaris.

Llegir més >