Agenda

12.04.21 - 30.04.21 Online

ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca i amb la col·laboració d'ACCIÓ, organitza l'ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA, un esdeveniment per encàrrec de l'associació sectorial AFRUCAT adreçat a empreses catalanes productores de fruita de l'entitat.

Llegir més >

22.04.21 Online

Com exportar productes alimentaris als Estats Units

Quins aspectes clau hem de tenir en compte a l'hora d'exportar als Estats Units un producte del sector de l'alimentació? Quines són les qüestions financeres més rellevants? Com hem de registrar la nostra marca a EUA? Durant la jornada experts en internacionalització amb anys d'experiència en el mercat americà respondran a aquestes i més qüestions de gran importància per a les empreses que vulguin introduir els seus productes als Estats Units.

Llegir més >
10 claus per començar a exportar un producte alimentari

06.05.21 Online

10 claus per començar a exportar un producte alimentari

Sessió dirigida especialment a totes aquelles empreses petites i mitjanes que estiguin pensant a iniciar el seu procés d’internacionalització. 

22.05.21 - 23.05.21 Vic

LACTIUM LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS

Lactium és el mercat de formatges més gran de Catalunya, una mostra on s'hi poden trobar més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d'arreu del país, que ofereixen degustacions i venda al tall dels seus formatges. 

Llegir més >
Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

26.05.21 Online

Aplicacions pràctiques del blockchain a la indústria agroalimentària

Què és el blockchain? Com s’aplica amb efectivitat en la indústria alimentària? Formació enfocada a veure els diferents avantatges del blockchain a partir de casos pràctics. 

Avantatges de la venda a market places

10.06.21 Online

Avantatges de la venda a market places

Els marketplace atrauen cada vegada més un gran nombre d'usuaris a Internet. Es parla, per exemple, de més de 16 milions de visitants únics mensuals a Amazon. Tots aquests són compradors potencials que poden arribar a descobrir els productes de petites botigues en línia amb poca notorietat digital. 

12.06.21 - 14.06.21 Tarragona

FIRA ÀPAT 2021

La Fira ÀPAT és la fira de l’alimentació i la gastronomia catalana, on els productors i elaboradors d’aliments agroalimentaris catalans de qualitat presenten cada any els seus productes a professionals de l’alimentació.

Llegir més >
Comptes scrow, substitutes del crèdit documentari

28.06.21 Online

Comptes scrow, substitutes del crèdit documentari

Què són les comptes scrow? Perquè es fan servir? Com substitueixen el crèdit documentari? A la formació explorarem quins canvis suposen i quines avantatges suposen. 

Startups agro foodtech. Casos d’èxit

08.07.21 Online

Startups agro foodtech. Casos d’èxit

Explicarem què és l’Agrotech i veurem tres casos pràctics de com la tecnologia s’ha posat a disposició de la indústria alimentària per aconseguir l’èxit comercial. 

12.04.21 - 30.04.21 Barcelona

MEAT BUSINESS FORUM

MEAT BUSINESS FORUM és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i exportadors de carn i productes carnis de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països no membres de la UE.

Llegir més >