Agenda

02.03.21 - 05.03.21. Singapur

PROWINE ASIA SINGAPUR

Fira de periodicitat anual adreçada exclusivament a públic professional del sector del vi i espirituosos que alterna la seva seu entre les ciutats de Hong Kong i Singapur.

Llegir més >

29 i 30 de juliol de 2020

Weminar: com vendre cítrics a la Gran Distribució

Seminari web per profunditzar en les estratègies tàctiques i prioritats comercials d’ALDI, LIDL i MERCADONA, així com en el perfil del seu comprador i com valora l’experiència de compra en les seves botigues.

Llegir més >

10.02.20-10.04.20

BENVINGUTS A PAGÈS

Prodeca dóna suport a la promoció territorial del projecte Benvinguts a Pagès en la seva cinquena edició i en el marc d’aquesta proposa una col·laboració amb els territoris participants al projecte.

Llegir més >

ORGANIC BUSINESS FORUM

Reunim productors amb distribuïdors, importadors i institucions de païssos tercers per a generar fluxos de negoci que internacionalitzin els productes i les empreses catalanes.

Llegir més >

Tendències i oportunitats de la Dieta Mediterrània

El curs “Tendències i oportunitats de la Dieta Mediterrània” s'emmarca en el conjunt d'accions de formació promogudes i finançades pel projecte Interreg Md.net “When Brand meets people”. Aquest projecte té com a objecte promoure la Dieta Mediterrània com a part integrant de la identitat mediterrània inscrita en la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

Llegir més >