Agenda

Barcelona, 27 - 29 d'abril de 2021

SEAFOOD EXPO GLOBAL 2021

Saló internacional de productes del mar que reuneix els principals compradors i venedors d'aliments del sector. El certamen exhibeix l'oferta més completa de productes del mar frescos, en conserva, processats i congelats, així com serveis complementaris per al seu processament, conservació i logística, i aquest 2021 se celebra per primera vegada a Fira de Barcelona.

Llegir més >

02.03.21 - 05.03.21. Singapur

PROWINE ASIA SINGAPUR

Fira de periodicitat anual adreçada exclusivament a públic professional del sector del vi i espirituosos que alterna la seva seu entre les ciutats de Hong Kong i Singapur.

Llegir més >

01.10.20 - 31.10.20

FRUIT ATTRACTION 2020 LIVEconnect 2020

FRUIT ATTRACTION LIVEconnect és la comunitat i xarxa social professional mundial del sector hortofructícola. 

Llegir més >

29 i 30 de juliol de 2020

Weminar: com vendre cítrics a la Gran Distribució

Seminari web per profunditzar en les estratègies tàctiques i prioritats comercials d’ALDI, LIDL i MERCADONA, així com en el perfil del seu comprador i com valora l’experiència de compra en les seves botigues.

Llegir més >

10.02.20-10.04.20

BENVINGUTS A PAGÈS

Prodeca dóna suport a la promoció territorial del projecte Benvinguts a Pagès en la seva cinquena edició i en el marc d’aquesta proposa una col·laboració amb els territoris participants al projecte.

Llegir més >

ORGANIC BUSINESS FORUM

Reunim productors amb distribuïdors, importadors i institucions de païssos tercers per a generar fluxos de negoci que internacionalitzin els productes i les empreses catalanes.

Llegir més >

Tendències i oportunitats de la Dieta Mediterrània

El curs “Tendències i oportunitats de la Dieta Mediterrània” s'emmarca en el conjunt d'accions de formació promogudes i finançades pel projecte Interreg Md.net “When Brand meets people”. Aquest projecte té com a objecte promoure la Dieta Mediterrània com a part integrant de la identitat mediterrània inscrita en la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

Llegir més >

Treu el màxim profit de l’EINA DE VALORITZACIÓ AGROALIMENTÀRIA (EVA) - ONLINE

Descobreix totes  les possibilitats que t’ofereix l’Eina de Valorització Agroalimentària (EVA) desenvolupada per Prodeca. EVA posa a disposició del sector agroalimentari de Catalunya un cercador online gratuït que et permet detectar oportunitats exportadores i fer una caracterització dels mercats mundials potencials per al sector agroalimentari i cadascun dels seus productes.

Llegir més >

9 i 11 de novembre de 2020, Pavelló 8, Fira de Barcelona

Showroom vi català. Trobada comercial.

Els propers 9 i 10 de novembre el vi i el cava de Catalunya es mostra a Fira de Barcelona. Showroom on productors i elaboradors de vi i cava català es trobaran amb professionals del sector de l’HORECA, botiga especialitzada, distribuïdors i prescriptors en un esdeveniment professional que té per objectiu establir relacions comercials. 

 

Llegir més >