Segueix l'actualitat del comerç internacional i del sector agroalimentari amb continguts de referència i d’elaboració pròpia.

Actualitat

16.09.22

Tot a punt per a una nova edició de Benvinguts a Pagès La Festa

Les explotacions agroalimentàries catalanes es preparen per a una nova edició del Benvinguts a Pagès La Festa el proper cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre. Enguany la iniciativa comptarà amb una oferta de 170 explotacions agroalimentàries, prop de 200 restaurants de proximitat, 140 allotjaments rurals i 90 d’activitats complementàries arreu del territori.

11.07.22

La gastronomia catalana es dona a conèixer a Itàlia

La gastronomia catalana s’ha donat a conèixer a Itàlia a través d’una sèrie d’actes celebrats a Roma el 12 de juny. Els Jardins Botànics i la llibreria Ottiomassimo han estat l’escenari per promocionar la cultura i l'enogastronomia del país sota la marca “Catalunya, on el menjar és cultura”, amb el suport de la Delegació de la Generalitat a Itàlia, l’Institut Ramón Llull i Prodeca.

23.05.22

Raúl Gisbert representarà Catalunya a l’European Young Chef Award

El jove xef de l’escola culinària EUHT StPOL, Raúl Gisbert, és el guanyador del Concurs Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”, un plat que l’hi permetrà representar Catalunya en el 6è European Young Chef Award, que se celebrarà a Trondheim (Noruega), del 10 al 13 de novembre de 2022.