OLIVE OIL BUSINESS FORUM 2022

PERSONA DE CONTACTE

Per qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació, us podeu adreçar a:

Rosalba Arrufat
rarrufat@gencat.cat
Tel.: 675 78 32 96

Anna Pozdniakova
apozdniakova@gencat.cat

Conscients de la importància de mantenir i augmentar la presència dels olis catalans en els mercats internacionals i amb l'objectiu de contribuir a potenciar-ne les exportacions, neix el primer Olive Oil Business Forum. 

Està concebut com un esdeveniment de negocis que reuneix productors i exportadors d'oli d'oliva de Catalunya amb importadors i distribuïdors de mercats internacionals, amb l'objectiu de generar una plataforma on els interessos de totes les parts puguin confluir per a generar fluxos de negoci.

És la primera edició d'un Business Forum centrat específicament en el sector de l'oli i enguany se celebrarà a Lleida, el 8 i 9 de novembre del 2022, i se centrarà en compradors de països europeus i dos mercats asiàtics.

 

COMITÈ ORGANITZADOR

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, el Departament d'Empresa i Treball a través d'Acció i el Consell General de Cambres a través de la Cambra de Comerç de Lleida , formen el Comitè Organitzador d'aquest esdeveniment, que té com a objectiu consolidar una plataforma estable de negoci internacional per al sector de l'oli de Catalunya

 

PAÏSOS CONVIDATS

EUROPA

 • Alemanya
 • França
 • Regne Unit
 • Suïssa

ÀSIA

 • Japó
 • Taiwan

 

OBJECTIUS

 • Donar a conèixer la qualitat i diversitat dels olis catalans entre els compradors convidats 
 • Crear llaços de relació entre les empreses productores i els principals importadors del sector, permetent que els productors puguin mostrar les seves finques als convidats estrangers. 
 • Augmentar les exportacions d'olis catalans als mercats convidats. 

 

PROGRAMA PREVIST (provisional)

Dilluns, 7 novembre
10:00h -15:00h Lliurament dossiers als compradors internacionals
  Olive oil Tour (compradors)
19:30h Acte de benvinguda institucional 
  Càtering de peu (compradors+empreses inscrites)
   
Dimarts, 8 novembre / Dimecres 9 de novembre
08:30h -10:30h Trobades B2B empreses- compradors
10:30h -11:00h Coffee break
11:00h -13:00h Trobades B2B empreses -compradors
13:00h -14:00h Càtering (de peu)
Tarda  Visites empreses

 

ORGANITZACIÓ DE LES TROBADES B2B

Les empreses catalanes participants disposaran d'una agenda de trobades individuals amb els importadors i distribuïdors convidats.

Les reunions se celebraran en espais habilitats i tindran una durada de 30 minuts.

Els idiomes amb el que es desenvoluparan les trobades serà principalment l'anglès i el francès. L'organització no es farà càrrec de la contractació de serveis de traducció/interpretació i, en cas necessari, anirà a càrrec de l'empresa participant.

Cada empresa participant disposarà de:

 1. Espai per a reunió
 2. Agenda de reunions
 3. Informació dels mercats convidats
 4. Fitxa de perfil dels importadors

 

COST DE PARTICIPACIÓ

 • El cost de participació per empresa és 950€ + 21% IVA, que s'abonarà íntegrament en el moment de la inscripció.

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Es poden inscriure en aquest esdeveniment les empreses catalanes productores d'oli d'oliva amb seu a Catalunya que exportin, com a mínim, a un mercat exterior.

El comitè organitzador es reserva el dret d'admissió de les empreses per ordre d'arribada de les inscripcions i per criteris d'idoneïtat (diversitat oferta territorial, interès per part dels compradors, etc). 

Un cop realitzada la inscripció, haureu d'omplir una fitxa amb tota la informació requerida en relació al producte i descripció de l'empresa.

Abans de la celebració de l'Olive Oil Business Forum, el Comitè Organitzador convocarà una reunió de treball amb les empreses inscrites per facilitar informació sobre l'organització de l'esdeveniment així com les agendes que s'hagin confeccionat.

La inscripció inclou:

 1. Espai per a trobades B2B senyalitzat amb el logotip de l'empresa, amb 1 taula i 4 cadires
 2. Agenda de reunions amb els importadors convidats
 3. Coffee break i dinar networking (8 i 9 de novembre)

 

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS I PAGAMENTS

Les empreses interessades a participar a l'Olive Oil Business Forum hauran d'omplir el formulari d'inscripció i remetre'l, amb el pagament corresponent, abans del 30 de març.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat l'import de participació.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. El comitè organitzador es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

El comitè organitzador es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'idoneïtat del producte pel mercat. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els oferts, s'aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

 

INSCRIPCIONS tancadeS