Actuacions

18.10.21

SHOW-ROOM DEL VI CATALÀ

En el marc del Gastronomic Forum, Prodeca organitza un esdeveniment comercial dirigit a les empreses catalanes de la industria vitivinícola dreçat a professionals del sector (no està obert l'accés al públic general) amb la finalitat d'establir relacions de negoci amb prescriptors locals, sobretot del sector Horeca, botigues especialitzades i gran distribució.

05.10.21

MEAT BUSINESS FORUM

MEAT BUSINESS FORUM és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i exportadors de carn i productes carnis de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països no membres de la UE.

02.10.21

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2021

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.

17.05.21

CONNECT WITH X5 RETAIL GRUP

Rondes de reunions entre empreses catalanes i cadenes internacionals de supermercats per a oferta de producte. X5 Retail Group és líder de la distribució alimentària a Rússia.

#DEPROP REUNIONS DE NEGOCI - ONLINE

01.05.21

#DeProp 2021

#DeProp és una actuació que reuneix compradors de comerç especialitzat (detallista i majorista), gran distribució i empreses de càtering i restauració amb productors i elaboradors locals dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc, organitzada per Prodeca i Globalleida.

Med Diet Declaration

26.04.21

Campanya d’adhesió a la 'Med Diet Declaration'

En els darrers temps, nombrosos canvis sociològics, demogràfics i d’estil de vida estan amenaçant els patrons locals de producció i de consum d’aliments. Davant d’aquests indicis de retrocés de la Dieta Mediterrània sorgeix el projecte Interreg-MD.net, a través del qual es vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA

12.04.21

ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca i amb la col·laboració d'ACCIÓ, organitza l'ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA, un esdeveniment per encàrrec de l'associació sectorial AFRUCAT adreçat a empreses catalanes productores de fruita de l'entitat.

#DEPROP REUNIONS DE NEGOCI - ONLINE

02.12.20

#DEPROP 2020

#DeProp és una actuació que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració, dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc.

30.11.20

CONNECT WITH LULU HYPERMARKETS

Rondes de reunions entre empreses catalanes i cadenes internacionals de supermercats per a oferta de producte. LuLu Hypermarkets és la cadena de supermercats líder a Orient Mitjà.