Actuacions
12.04.21
ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca i amb la col·laboració d'ACCIÓ, organitza l'ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON INDIA, un esdeveniment per encàrrec de l'associació sectorial AFRUCAT adreçat a empreses catalanes productores de fruita de l'entitat.
02.12.20
#DEPROP ONLINE
#DeProp és una actuació que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració, dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc.
30.11.20
CONNECT WITH LULU HYPERMARKETS
Rondes de reunions entre empreses catalanes i cadenes internacionals de supermercats per a oferta de producte. LuLu Hypermarkets és la cadena de supermercats líder a Orient Mitjà.
22.09.20
ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN
L’ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN és una actuació online amb la participació de productors de productes Fine Food de Catalunya de sectors focus dels mercats seleccionats i importadors dels mercats de Corea i Taiwan.
01.07.20
InnoBaP
El programa InnoBaP, impulsat per Prodeca en el marc del projecte Interreg MD.net: “When brand meets people”, vol reconèixer i impulsar 5 productes i/o serveis d’empreses agroalimentàries participants al Benvinguts a Pagès 2020, que destaquin pel seu potencial innovador. L’objectiu principal del programa és assistir als 5 productors/es amb eines pràctiques i assessorament individualitzat per a promoure el potencial dels seus productes i explotacions agràries. Proporciona suport en l’anàlisi i millora de la seva competitivitat i perspectives de comercialització/internacionalització.
29.01.20
FÒRUM CATALAN FOOD
Més de 350 empreses agroalimentàries i agents del sector van participar en el I Fòrum #CatalanFood, un esdeveniment sectorial organitzat per Prodeca, a l'Espai Bital, a L'Hospitalet de Llobregat.
22.01.20
ÀPATS CATALUNYA
Manual de recomanacions de diferents productes i elaboracions de cuina catalana, endreçades per moments de consum, que posen en el valor la gastronomia i la cuina catalana i afavoreixen el consum de producte local.