Actuacions

B2B Reunions de negoci online #Deprop

02.12.20

#DEPROP Trobades de negoci - ONLINE

#DeProp és una actuació que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració, dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc.

26.10.20

WEBINAR BUSINESS NETWORKING AND MATCHMAKING FOODEX SAUDI 2020

Foodex Saudi, fira de referència per a l'alimentació i begudes al mercat de l'Aràbia Saudita, organitza l'esdeveniment virtual FOODEX SAUDI WEBINAR BUSINESS NETWORKING AND MATCHMAKING.

Prodeca, col·laborador de Foodex Saudi, participa en aquest webinar i posa a disposició de les empreses espais de 15 minuts per a presentació de producte a importadors i distribuïdors d'aquell mercat.

ONLINE B2B MEETINGS  FOCUS ON KOREA and TAIWAN

22.09.20

ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN

L’ONLINE B2B MEETINGS FOCUS ON KOREA and TAIWAN és una actuació online amb la participació de productors de productes Fine Food de Catalunya de sectors focus dels mercats seleccionats i importadors dels mercats de Corea i Taiwan. El context mundial a causa de la pandèmia, en el que els viatges estan limitats, obra l’oportunitat d’explorar noves vies de negociació, i és per això que PRODECA organitza trobades virtuals amb importadors del mercat de Corea i de Taiwan.