Actuacions

10.02.20

Prodeca dóna suport a la promoció territorial del projecte Benvinguts a Pagès en la seva cinquena edició i en el marc d’aquesta proposa una col·laboració amb els territoris participants al projecte.

Espai Bital - reunions - B2B

03.02.20

#DEPROP és un esdeveniment que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració.

Fòrum Catalan Food

29.01.20

Fòrum Catalan Food

Més de 350 empreses agroalimentàries i agents del sector van participar en el I Fòrum #CatalanFood, un esdeveniment sectorial organitzat per Prodeca, a l'Espai Bital, a L'Hospitalet de Llobregat.

La cuina de l'espai Catalunya - Sessió Oli

23.01.20

La cuina de l'espai Catalunya

Prodeca va participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona que es va celebrar del 18 al 20 de novembre de 2019 al Recinte de Fira de Barcelona va activar l'espai Cuina de Catalunya juntament amb Girona Excel.lent i Xarxa de Productes de la Terra. 

Catalunya Regió Europea de la Gastronomia

23.01.20

Catalunya Regió Europea de la Gastronomia

La designació de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16) és un reconeixement que té com a finalitat destacar i promoure aquelles regions d'Europa que contribueixen activament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. 

Àpat Catalunya

22.01.20

Àpats Catalunya

Manual de recomanacions de diferents productes i elaboracions de cuina catalana, endreçades per moments de consum, que posen en el valor la gastronomia i la cuina catalana i afavoreixen el consum de producte local.