Actuacions

ROGRAMA PRODECA DE COMPRADORS MERCATS LATAM A ALIMENTARIA

31.03.22

PROGRAMA DE COMPRADORS LATAM

Prodeca - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organitza un PROGRAMA DE COMPRADORS LATAM els dies 4 a 6 d'abril, coincidint amb la celebració de la fira Alimentaria de Barcelona, amb l'objectiu de potenciar trobades de negocis entre empreses catalanes i mercats LATAM.

10.03.22

FÒRUM CATALAN FOOD

Esdeveniment corporatiu organitzat per Prodeca-Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Una trobada anual adreçada al sector agroalimentari català per tractar i debatre sobre temes de promoció i comercialització dels nostres productes.

Enguany el Fòrum acollirà l'acte de cloenda del projecte EUREGA, en el qual es presentaran els seus resultats i es debatrà sobre com promoure un sistema alimentari europeu més sostenible a través de la compra pública d'aliments.

22.12.21

CALENDARI D'ACTUACIONS PRODECA

Aquest 2022, des de Prodeca recuperem la presencialitat en moltes de les trobades empresarials, però mantenim el format virtual que ens permeten connectar més fàcilment les empreses i productors catalans amb potencials clients, distribuïdors i importadors.

07.12.21

eBUSINESS WINE NIGERIA SUPERMARKETS

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Africa occidental, organitza l'actuació eBusiness Wine Nigeria, que té com a objectiu presentar l'oferta d'empreses catalanes a compradors de Nigèria.

07.12.21

eBUSINESS WITH NIGERIA SUPERMARKET

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Àfrica Occidental, organitza l'actuació eBusiness With Nigeria SUPERMARKET, que té com a objectiu presentar l'oferta d'empreses catalanes a compradors de Nigèria.

22.11.21

eBUSINESS FRUIT NIGERIA

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Àfrica occidental, organitza l'actuació eBusiness Fruit Focus Nigeria, que té com a objectiu presentar l'oferta d'empreses catalanes de fruita a compradors de Nigèria.

11.11.21

CATÀLEG PROMOCIONAL COMERCIAL ALEMANYA

En l'actual context internacional, PRODECA coordinadament amb la Delegació de la Generalitat a Alemanya i ACCIO, ha iniciat una ronda de contactes  amb compradors potencials  en aquest mercat  per a establir un circuit d'oferta de productes i possibilitat de reunions virtuals amb les empreses catalanes del sector agroalimentari.