Actuacions

05.10.21

MEAT BUSINESS FORUM

MEAT BUSINESS FORUM és un esdeveniment de negocis amb la participació de productors i exportadors de carn i productes carnis de Catalunya, i importadors i distribuïdors de països no membres de la UE.

02.10.21

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2021

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.

20.09.21

eBUSINESS ECO FOCUS PAÏSOS NÒRDICS & BENELUX

eBusiness Eco Focus Països Nòrdics & Benelux és una trobada B2B online amb la participació de productors d'aliments ecològics Fine Food de Catalunya i de compradors de Dinamarca, Islàndia, Noruega, Finlandia, Suècia, Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg.

20.09.21

eBUSINESS FOCUS JAPÓ

eBusiness Focus Japan és una trobada B2B online amb la participació de productors d'aliments Fine Food i de Vi de Catalunya i de compradors de Japó.

08.07.21

FIRA GASTRONÒMICA CRUÏLLA

A Cruïlla, Prodeca impulsarà dues accions estratègiques per tal de capitalitzar el contingut gastronòmic del festival, en dos espais on el públic visitant podrà gaudir de l’alimentació elaborada amb ingredients provinents de productors de proximitat.

02.07.21

eBUSINESS WITH GRUPO ÉXITO COLÒMBIA

Prodeca, a través de l'antena Prodeca-Colòmbia, ha acordat amb Grupo Éxito de Colòmbia l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquesta cadena de retail.

CATÀLEG PROMOCIONAL MÈXIC

22.06.21

CATÀLEG PROMOCIONAL MÈXIC

Amb l'objectiu d'establir una ronda de contactes amb cadenes internacionals de retail de Mèxit per a establir un circuit d'oferta de productes i possibilitat de reunions virtuals amb les empreses catalanes del sector agroalimentari, des de Prodeca preparem un catàleg de productes agroalimentaris catalans que serveixi com a eina de promoció comercial al mercat.