Actuacions

01.10.22

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2022

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.

20.09.22

CATÀLEG PROMOCIONAL SINGAPUR

Amb l'objectiu de facilitar que la informació arribi al major nombre de retails i compradors potencials de Singapur, es proposa elaborar un catàleg  de productes agroalimentaris catalans que serveixi com a eina de promoció comercial al mercat de destí.

20.09.22

CATÀLEG PROMOCIONAL COREA DEL SUD

Amb l'objectiu de facilitar que la informació arribi al major nombre de retails i compradors potencials de Corea del Sud, es proposa elaborar un catàleg de productes agroalimentaris catalans que serveixi com a eina de promoció comercial al mercat de destí.

20.09.22

CATÀLEG PROMOCIONAL XINA

Amb l'objectiu de facilitar que la informació arribi al major nombre de retails i compradors potencials de Xina, es proposa elaborar un catàleg  de productes agroalimentaris catalans que serveixi com a eina de promoció comercial al mercat de destí.

20.09.22

CATÀLEG PROMOCIONAL TAIWAN

Amb l'objectiu de facilitar que la informació arribi al major nombre de retails i compradors potencials de Taiwan, es proposa elaborar un catàleg de productes agroalimentaris catalans que serveixi com a eina de promoció comercial al mercat de destí.

20.09.22

CATÀLEG PROMOCIONAL JAPÓ

Amb l'objectiu de facilitar que la informació arribi al major nombre de retails i compradors potencials de Japó, es proposa elaborar un catàleg de productes agroalimentaris catalans que serveixi com a eina de promoció comercial al mercat de destí.

30.08.22

TAST DE VINS DE FINCA A NOVA YORK

El Tast de Vins de Finca tindrà lloc el dia 20 de setembre, a Nova York, i estarà adreçat a 50 professionals de la importació, la distribució, restauració, premsa i influencers de l'àrea d'aquesta ciutat. El dirigirà el sommelier Lucas Payà.

07.07.22

LOCAL BUYERS NETWORKING

Esdeveniment de negocis que posa en contacte empreses productores d'aliments i begudes de proximitat i/o ecològics de tots els sectors i compradors de grans superfícies, distribuïdors i càterings de Catalunya i de la resta de l'estat.