Inici | Agenda | CURS FORMATIU - INCOTERMS 2020
TIPUS DE PROJECTE ÀREA GEOGRÀFICA DATES
Jornades i seminaris ÀFRICA, AMÈRICA CENTRAL, AMÈRICA DEL NORD, AMÈRICA DEL SUD, ÀSIA, CARIB, EUROPA DE L'EST, OCEANIA, ORIENT MITJÀ, UNIÓ EUROPEA, CATALUNYA Dilluns, 30 de setembre de 2019
CURS FORMATIU - INCOTERMS 2020
CURS FORMATIU - INCOTERMS 2020

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de PRODECA, convoca les empreses del sector agroalimentari a participar en la curs formatiu sobre els INCOTERMS 2020, que entraran en vigor al gener de 2020.

Es preveu que reflexin les noves necessitats del comerç internacional actual: comerç electrònic, intermodalitat, entre d'altres."Aporta valor en les teves decisions". Si vols saber quin és l'INCOTERM més adient pel teu tipus de negoci, producte i mercat no et perdis aquesta FORMACIÓ PRODECA.

La jornada formativa se celebrarà el proper dilluns 30 de setembre de 2019, entre les 9:30 h i les 14:00 h, a l'Espai Bital de Barcelona (José Agustín Goytisolo, 22, l'Hospitalet de Llobregat. Barcelona). 

A nivell pràctic, recordem que la jornada començarà puntualment a les 9.30 h i, per tant, es recomana arribar, com a mínim, 15 minuts abans, amb l'objectiu de poder fer el registre d'entrada. Les portes s'obriran a partir de les 9 h.

Informem també que es disposarà de 50 places de pàrquing. Un cop plenes, per ordre d'arribada, ja no s'hi podrà accedir i s'haurà d'aparcar fora del recinte. A l'entrada del pàrquing, per motius de seguretat, se'ls preguntarà pel seu nom i el de la seva organització.